De beste Makelaar in Lloret de Mar

Er zijn nogal wat makelaars in Lloret de Mar. Een heleboel, echt 10-tallen. En er zijn een heleboel slechte makelaars. En ik kan het weten, want door de jaren heen heb ik met veel makelaars huizen bezocht voor aankoop en voor verkoop en processen doorlopen. Ik ken ze bijna allemaal.

Nou denk je misschien: ´Hoe moeilijk kan het zijn om een huis te kopen of voor de verkoop aan te bieden?´

Uiteraard is de taal vaak een probleem. Zelfs als je een beetje Catalaans of Spaans spreekt, is het toch een hoop giswerk. En giswerk is nou net niet wat je wilt als je een villa of appartement koopt. ´Hoe verloopt het traject? Wat ga je voor me doen? Wat is er precies inclusief in de prijs? Kun je me helpen met de hypotheek? Wat zijn de regels? Hoeveel is de Kopers Kosten?´ Het is al vervelend genoeg dat je in grote mate afhankelijk bent van een makelaar, maar dan is het wel fijn als je hem of haar begrijpt en precies weet wat er te gebeuren staat.

Je verwachting van ge-organiseerd zaken doen is als Noord Europeaan toch echt al snel te hoog. Het ´mañana´ is bij vele makelaars nog gewoon aan de orde van de dag. De makelaar is niet open als ie wel open moet zijn, komt niet opdagen, heeft geen sleutels mee, heeft geen documentatie voorbereidt en komt niet terug op je vragen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Je wilt echt niet weten wat ik hier al heb meegemaakt!

Dit maakt dat je aan- of verkoop proces echt heel vervelend kan verlopen. Gelukkig is er licht in de duisternis! 🙂

Al jaren lang werk ik graag samen met Erwin Claasen en zijn team van MyHome CostaBrava. Erwin is een Nederlander en zit heel goed in z´n talen. Erwin komt wel afspraken na en breidt zich wel voor. Wat een verademing! En weet hij iets niet?…..Dan zoekt hij het voor je uit! Door zijn meer dan 20 jaar ervaring weet hij echt precies waar de valkuilen liggen en kent zijn weg feilloos door de aan- en ver-koop trajecten. Hij heeft trouwens ook een Facebook page.

Naast de aan- en ver-koop van appartementen en luxe villa´s, kan MyHome ook zorgdragen voor de ´nasleep´: Het omzetten van elektra en water-contracten, inschrijvingen, afdragen belastingen en al die andere dingen waar je je liever niet mee bezig houdt. Dat noem ik nog eens service!

Je vindt het kantoor van MyHome Costa Brava aan het uiteinde van de boulevard met aan de overkant een grote parking met kinder speelplaats.

Dit zijn de contact gegevens:

My Home | Costa Brava

Passeig Camprodon i Arrieta Nr.39

(Paseo Marítimo),

17310 Lloret de Mar, Girona, Spain

Phone

0034-972-370-363

Phone

0034-616-409-491

Fax

0034-972-363-972

eMail

info@myhomecostabrava.com

Dus mocht je op zoek zijn naar een makelaar in Lloret de Mar……breng dan gerust ook een bezoekje aan Erwin Claasen en zijn professionele team van MyHome Costa Brava! Kies gelijk de beste!

Liever iets huren in Lloret? We helpen u graag verder!