Salou: de meest druisende uitgaansstad van Spanje!

Bij de jongeren is Salou een populaire stad om op vakantie te gaan. De vliegtuigen zitten ´s zomers vol met jongeren die naar Salou op vakantie gaan. Salou ligt in Catalonië in ligt aan de kust van de Middellandse Zee. We weten van Salou dat er veel uitgaansmogelijkheden zijn. Daar staat het immers om bekend, maar wat is er nog meer allemaal in Salou te doen. Het is zeker de moeite waard om met het hele gezin op vakantie te gaan, want er is voor iedereen wat wils.

Wat erg leuk is om naar toe te gaan als je in Salou bent is het pretpark Porta Ventura. Dat is leuk voor het hele gezin. Of je nu jong bent of wat ouder, er is voor iedereen wat te doen. Het ligt net iets buiten Salou. Hier kun je een hele dag doorbrengen en niemand zal zich vervelen! Wat ook erg leuk is dat er altijd kermis is in het centrum van Salou. Vooral ´s avonds is het sfeervol door de vele lampjes die er branden. Hier kun je dus naar de kermis wanneer je wilt. Ook zijn er veel watersport mogelijkheden als je even actief wilt zijn. En zeker als er jongeren bij zijn, dan is dit een goede manier om ze bezig te houden!

Ook is het erg leuk om ´s maandags de markt een bezoekje te brengen. Op de markt kun je wat van de plaatselijke sfeer opsnuiven. Zo is in Salou ook de palmenboulevard, 1 van de mooiste van Spanje. Leuk om eens een wandelingetje te maken. Als je de Nederlandse etenswaren en snacks niet kunt missen dan heb je aan Salou een goede vakantieplek. Hier zijn genoeg Nederlandse barretjes en restaurantjes te vinden.

Als je van golfen houdt dan is Salou de place to be! Je moet wel vaak reserveren en een golfvaardigheidsbewijs hebben, dus daar moet je wel rekening mee houden!

Het allerleukste bericht is dat je best goedkoop een weekje door kunt brengen in Salou en je hebt je gegarandeerd niet verveeld.

En natuurlijk is er strand genoeg, dus je kunt er ook een leuke zonnevakantie van maken! Of na een dag ergens geweest te zijn, even lekker afkoelen in de zee voordat je ´s avonds uitgaat. Wat wil je nog meer! Dat is nu echt vakantie!

Als je van shoppen houdt is het leuk om de winkeltjes in de stad een bezoekje te brengen. Ze hebben erg leuke winkeltjes!

Voor de mensen die van geschiedenis houden is er een wachttoren uit de 16e eeuw en een reproductie van een oude Catalaanse boerderij te bezoeken. In de wachttoren kun je een kunsttentoonstelling bekijken.

Kortom; Salou is niet alleen de uitgaansstad waar het om bekend staat, maar iedereen kan zich goed vermaken in Salou. Er is voor iedereen wat wils! Je kunt er gerust met de hele familie op vakantie gaan en je hoeft er niet bang voor te zijn dat iemand zich er niet zal vermaken!