Luxe villa Lloret de Mar: Beste Remedie tegen Stress

 

Zon, zee, strand en luxe – gegarandeerd stressvrij na een vakantie in Lloret

Ben je de laatste tijd wat gestresst? Wordt je to-do lijstje op het moment wel erg lang? Ben je toe aan een moment van ultiem ontspannen en kun je wel een gezonde dosis vitamine D gebruiken?

Dan denk ik dat het hoog tijd is voor droomvakantie in een luxe villa in Lloret de Mar. Want zeg nou zelf…Zon, Zee, Strand én Luxe, dat is toch echt de beste remedie tegen stress!

Herken jij deze stresssymptomen…

Vraag jij jezelf steeds vaker af of je misschien wel een te stress vol bestaan lijdt of misschien zelfs tegen een ware burn-out aanloopt? Stel jezelf dan eens de volgende vragen en probeer ze dan wel zo eerlijk mogelijk te beantwoorden!

Heb ik de laatste tijd last van concentratie problemen? Zit mijn hoofd zo vol dat ik af en toe door de bomen het bos niet meer zie? Heb ik de laatste tijd last van een lekkere trek… en is dus geen enkele reep chocolade of zak chips nog veilig voor mij? Wordt er misschien te veel van me verwacht in mijn thuissituatie of op mijn werk? Ben ik nog wel de vrolijke en geduldige persoon die ik voor mezelf en mijn geliefden wil zijn?

Heb jij 1 van deze vragen beantwoord met een ja, dan is de conclusie duidelijk…jouw stresslevel is op zijn minst te hoog! Wees echter niet ongerust…wij hebben de ultieme oplossing voor jouw stress issue!

Het is namelijk hoog tijd voor een welverdiende vakantie!

Want laten we eerlijk zijn, niets werkt zo goed tegen stress als een luxe zonovergoten vakantie in het altijd prachtige Lloret de Mar! Doorbreek de routine, kom even helemaal op adem, vul onder de Spaanse zon je Vitamine D aan en geniet van echte quality time met je geliefden!  Klinkt dat als muziek in de oren? Blijf dan nu zeker doorlezen en ontdek waarom een luxe vakantievilla in Lloret de Mar ook voor jou dé beste remedie tegen stress is!

6 redenen waarom een luxe villa in Lloret de beste remedie tegen stress is

1. De zon

De Costa Brava kent een heerlijk Mediterraans klimaat met een lange, warme zomer en een korte, milde winter. Kortom, Lloret de Mar geniet van het perfecte weer om stress tegen te gaan. In de zomer (van juni tot en met september) kun je hier terecht voor een flinke dosis vitamine D zonder dat het er té warm is. Ga lekker languit op het strand liggen, gewoon om lekker weg te dutten of om eindelijk dat lang uitgestelde boek te lezen.

In de herfstmaanden, van oktober tot en met november, en in de lentemaanden, van maart tot en met mei, is het in Lloret nog steeds erg fijn vertoeven. Je kunt hier dan nog vaak genieten van die heerlijke zonnestralen, vol Vitamine D, terwijl je heerlijk in een mild zonnetje ligt op te warmen op het terras van jouw villa met zwembad.  De winter is tevens mild, maar kan ook koud zijn. Echter, schijnt de zon alsnog zo een 7 tot 8 uur per dag.

Moet je dus even ontsnappen aan de lange Nederlandse winter? Dan is Lloret echt een goede optie.

2. De zee en het strand

 

Er zijn toch weinig dingen zo ontspannend en stressvrij als de zee en het strand? Nou dan ben je in Lloret de Mar met een kuststrook van maar liefst 9 km wel aan het goede adres. Zo heb je hier de keuze uit verschillende soorten stranden: van centrale stadsstranden met allerlei voorzieningen in de buurt tot paradijselijke natuur stranden met helderblauw water en fijn zand.

Het Lloret strand is het meest centrale en grootste strand van Lloret de Mar. Het is daardoor goed te bereiken en kent vele voorzieningen: van horecagelegenheden tot parasols, ligbedden en hangmat verhuur. Verder heb je ook het Fenals strand dat het twee na grootste strand is en aan het Lloret strand ligt, desondanks kent het een ander karakter: zo is het een rustiger strand en vind je hier zowel natuurlijke gebieden als horecagelegenheden en voorzieningen.

Toch nog wat meer rust of privacy nodig…? Ga dan naar het Santa Cristina strand, dit is het ideale strand om in het hoogseizoen te ontsnappen aan de stad en te genieten van de natuurlijke omgeving van rotsen en dennenbomen. Voor zelfs nog meer rust ga je naar de Sa Caleta baai, de ideale plek om te snorkelen, gelegen aan de voet van een heuvel met daar bovenop het bijzondere Castell d’en Plaja.

Kom dus helemaal tot rust op het strand naar jou keuze! Vermijd hier alle stress, relax als nooit te voren…en doe ook nog een een lekker gezond kleurtje op!

3. Veel privacy en ruimte

In een stressvolle periode is het natuurlijk moeilijk tot rust komen wanneer je in een klein hotelkamertje verblijft en je buren constant hoort praten. Of wanneer je lekker op het balkon zit van je hotelkamer en non-stop wordt gestoord door de luide muziek rondom het zwembad. Erg rustgevend is dit zeker niet. Zo zul je immers niet echt die volledige ontspanning vinden die jij en je geliefden nu juist echt even nodig hebben.

In stressvolle tijden, en eigenlijk altijd, is het daarentegen bijzonder aangenaam om in een vakantievilla te verblijven. Je hebt hier alle ruimte en privacy, zonder dat je je daarbij zult storen aan andere vakantiegangers, ideaal dus om echt daadwerkelijk te ontspannen! In een vakantievilla heeft iedereen zijn/haar personal space en ben je niet beperkt tot slechts één kamertje. Je hebt zo dus voldoende ruimte om van te genieten, samen met je hele gezin of groep vrienden! Maar ook als je je even terug wilt trekken en wat privacy wilt, simpel weg om even alleen te zijn dan is dit mogelijk! En de kinderen…zo kunnen zij ook gewoon heerlijk hun gang gaan terwijl jij even ligt te ontspannen in de zon.

4. Beslis over jouw eigen tijd

Begrijp me niet verkeer, een hotel kan natuurlijk ook ontspannend zijn, omdat je daar zoals men zegt “op je wenken bediend zult worden”. Maar ik denk dat je gewoonweg veel beter kunt ontspannen wanneer je echt over je eigen vakantie kunt beslissen?

In jouw privé vakantievilla met zwembad zit je niet vast aan strenge check-in tijden, eettijden of tour schema’s. Je plant echt je eigen vakantie in naar je eigen wensen en behoeften. Zo kun je tot in de middag uitslapen en dan lekker je ontbijtje op het terras eten, zonder dat iemand dat maar ziet. Je hoeft ook geen rekening te houden met de openingstijden van het zwembad: je neemt gewoon een duik in je privé zwembad wanneer je dat wilt. Kortom, het is jouw vakantie en jij beslist. Dat is pas echte luxe en op je wenken bediend worden!

5. Alle luxe die jij maar wenst

Vakantiehuizen in Lloret de Mar komen in allerlei soorten en maten. Je kunt het dus zo luxe maken als jij graag wenst. Denk daarbij aan een zwembad, een jacuzzi, een privé terras, uitzicht op zee, een grote keuken of een ruime woonkamer met alles erop en eraan.

Je hoeft jezelf hierbij alleen maar de volgende vraag te stellen…´Wat heb jij nou echt nodig om helemaal tot rust te komen´? En het mooie is dat wat hierop ook maar je antwoord is, in Lloret de Mar zal je zeker een villa vinden die aan alle wensen voldoet!  Kies uit alle luxe die jij maar wenst en geloof me je zult echt tot rust kunnen komen in jouw droomvilla in Lloret de Mar.

6. De comfort van thuis op vakantie

Luxe is natuurlijk heel erg leuk en lekker, maar eigenlijk wil je je op vakantie toch ook gewoon thuis voelen? In je eigen vakantiehuis kun je echt een “thuis” ver weg van thuis creëren. Vakantiehuizen zijn vaak zo ingericht dat je er echt thuis kunt voelen, zo zijn ze knus en bieden ze je ook de ruimte en privacy van je eigen huis. Loop de hele dag in je pyjama, drink een wijntje op het terras of plof op de bank na een lange dag op het strand. Het is tijdens de vakantie “jouw” huisje en je kunt er van genieten zoals jij wilt. Kijk dat is pas echt tot rust komen! Voel de stress van je afglijden!

De ontkenningsfase…

Je kunt natuurlijk gewoon door blijven werken, je stress blijven negeren, jezelf blijven wijsmaken dat je toch echt geen vakantie nodig hebt, óf dat je überhaupt niet op vakantie kunt omdat je echt te druk bent. Realiseer jezelf echter dat ook jij het verdient om even helemaal ultiem te ontspannen en te genieten. En waar kun je jezelf nou meer overgeven aan de rust dan in je eigen privé zwembad met uitzicht op zee? Blijf dus niet langer hangen in de stressgevoelens, dat is toch eigenlijk voor niemand plezierig en helemaal niet voor je geliefden!

Op vakantie…

Je bent de ontkenningsfase voorbij en je beseft dat Lloret de Mar echt de ultieme vakantiebestemming is, gefeliciteerd! Dit is een grote stap in het stressvrij worden. Laten we dan nu als laatste stap het echte stressvrije redmiddel gaan regelen: een luxe villa in Lloret de Mar.

Stel het je eens voor en droom maar even lekker weg bij de gedachte: je bent ontsnapt van je drukke hectische leven, je geniet van de warme zonnestralen in Lloret de Mar, je ligt op de prachtige paradijselijke stranden, je geniet van alle rust, privacy en ruimte die je maar wenst, je geniet van alle gewenste luxe, je neemt zelf alle beslissing in wanneer jij wat wilt doen én doet dit alles in jouw nieuwe thuis ver van huis. Het valt niet meer te ontkennen…De beste remedie tegen stress is echt een luxe vakantievilla in Lloret. Waar wacht je dus nog op?

Zonder stress jouw ideale vakantievilla boeken

Om het plaatje helemaal compleet te maken moet je natuurlijk ook je vakantie ansich simpel,  gemakkelijk én zonder enige stress boeken? Boek dus je droomvakantie in Lloret bij een echte Lloret de Mar en Spanje expert. Wij kennen alle villa´s persoonlijk en weten daardoor ook welke villa het beste aansluit bij zowel jouw budget als wensen. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan luxe villa’s in Lloret de Mar zul je hier gegarandeerd de perfecte villa vinden om helemaal te ontstressen.


 

Heb jij je droomvilla gezien op de Club Villamar website maar heb je nog vragen? Of wil je graag meer informatie ontvangen over het huren van een luxe villa in Lloret? Neem dan gerust contact met ons op, als echte Lloret en Spanje expert helpen wij je hier graag verder mee!