Icebar in Barcelona: Icebar op het strand

Wanneer je op vakantie bent in Barcelona wil je soms eventjes lekker afkoelen. Je hebt de keuze om het zwembad in te duiken of om een middagdutje te doen in de airconditioning in jouw luxe vakantiehuis. Maar je kunt ook iets veel leukers gaan ondernemen en de Ice bar aan het strand van Barcelona bezoeken om eens echt goed af te koelen!

Beleef een wonderlijke en ijskoude wereld, in hartje zomer!

De Icebar in Barcelona is namelijk niet zomaar een gewone bar. Het is een bar in een ijskoude omgeving. De temperatuur in de ice bar ligt onder nul graden. Bij aankomst bij de Ice bar in Barcelona krijg je een dikke jas en handschoenen. Vervolgens stap je een wonderlijke en ijskoude wereld binnen, en dat in hartje zomer in een van de mooiste steden van Spanje. Je voelt je lichaam al snel afkoelen in deze bar, én er is van alles te zien. De bar is omgeven met prachtige ijssculpturen en voorzien van stoelen gemaakt van ijs. Ondanks dat het er koud is ben je gelukkig goed aangekleed bij binnenkomst zodat je niet direct bevriest. Je kunt zo lang als je wilt in de Icebar in Barcelona verblijven, maar wij raden aan om maximaal 45 minuten in de ijskoude bar te blijven zodat je het niet te koud gaat krijgen.

Eenmaal in de bar kun je genieten van een heerlijk aanbod aan ijskoude drankjes en cocktails. Omdat het zo koud is in de icebar, is het menu ook aangepast zodat je drankje niet direct bevriest in je hand. Een drankje drinken in de icebar is, omdat de drankjes en cocktails worden geserveerd in een glas gemaakt van ijs, een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Vergeet vooral niet om een mooie foto van jezelf te maken met je ice drankje in de hand op een van de stoelen of bankjes gemaakt van ijs!

De IceBar – een unieke beleving

Wat de Ice bar “IceBarcelona” echt uniek maakt is dat wanneer je het echt te koud krijgt, je in een mum van tijd in de zon staat, met je voeten in het parelwitte zand. Het contrast tussen de koude temperaturen in de ice bar en het zonnige weer aan het strand is immens groot. Om weer op te wamen kun je uiteraard ook nog even blijven hangen bij de ice bar, want de bar bestaat niet alleen uit een prachtige doch ijskoude bar binnen, maar heeft ook een prachtige ‘hot’ bar aan het strand. Zo kun je nog even nagenieten van jouw ijskoude ervaring en een drankje drinken in het zonnetje aan het strand. Ervaar het contract tussen warm en koud op de meeste unieke manier in deze bijzondere ice bar.

De ice bar in Barcelona ligt aan Somorrostro beach, het strand midden in de stad en is gemakkelijk te bereiken. We raden aan om vooraf jouw tickets voor de ice bar aan te schaffen. Hiermee bespaar je geld en kun je de rij bij de bar overslaan en direct naar binnen gaan.

Kun je ook niet wachten om de ice bar te bezoeken tijdens jouw vakantie, en wil je een bezoek combineren met een verblijf in een luxe vakantiehuis met zwembad in de omgeving van Barcelona?

Bekijk dan snel het aanbod bij Club Villamar.