Bezoek Malaga om te genieten van prachtige strandvakanties met uw gezin

Malaga is een havenstad en de hoofdstad van Costa del Sol. De geweldige stranden van Costa del Sol hebben Malaga tot een van de populairste toeristische bestemmingen van Spanje gemaakt. Maar deze stad heeft meer te bieden dan alleen de kust en de zon. U kunt op het strand helemaal plezier hebben met uw gezin. De stad werd oorspronkelijk gesticht door de Feniciërs tijdens de Romeinse tijd. Het is niet een van de belangrijkste culturele centra in Spanje geworden. Mensen bezoeken hier om de geplaveide straten van vroeger te bekijken, het Romeinse amfitheater op de berghelling, de musea van het Alcazaba en Gilfarbaro.

De stad geniet het hele jaar door van mooi weer. Over het algemeen ervaart de regio het hele jaar door een mediterraan klimaat. U kunt op elk gewenst moment genieten van een heerlijke koele zeebries. U kunt genieten van een heerlijke strandvakantie met uw gezin. Op het strand kunt u genieten van de zon, rust en rust.

De zomers zijn heet en het beste om te genieten en te ontspannen op het strand. Je kunt naar elk strand gaan, want er zijn 15 stranden om te ontspannen en een duik te nemen in het koele water. Als u van een drankje wilt genieten, kunt u Marbella en Puerto Banus bezoeken. In de zomer kunt u ook deelnemen aan festivals en feesten om meer te weten te komen over de Spaanse cultuur. U kunt genieten van livemuziek en authentiek eten.

Granada is ook een populaire bestemming in de buurt van Malaga om te genieten van kunst en cultuur. U kunt de Romeinse en Moorse architectuur ervaren. Bezoek het meest populaire gebouw Alhambra Palace in Granada of de grotten van Nerja om meer te weten te komen over de kunst en architectuur.

Andere populaire plaatsen om te bezoeken in Malaga zijn:

Kibo Gastrobar

Je kunt in dit gebouw genieten van een combinatie van Spaanse en Aziatische fusion. Het is versierd met Japanse pop-art, prachtige lichten en fris gebladerte. Na het ontspannen op het strand kunt u hier uw avond doorbrengen terwijl u glazen lokale wijn vasthoudt en het beste eten bereidt door bekende chef-koks.

Mercado Central de Atarazanas

Het is een populaire voedselmarkt in Malaga. Het gebouw dateert uit de veertiende eeuw toen het werd gebruikt als scheepswerf. In 1870 werd het een voedselmarkt gemaakt. Nu is het een van de meest populaire winkelstraten in Malaga. Mensen kopen verse producten en bezoekers komen hier om de gebakken vis te proberen die aan de bar wordt geserveerd.

Romeins theater

Het is het laatste gebouw uit de Romeinse Hispania-tijd. Het theater werd gebouwd tussen 1940 en 1942, maar werd vele jaren niet ontdekt. Het werd gerenoveerd in de jaren 1960 en niet open voor het publiek. Veel voorstellingen vinden ook het hele jaar door plaats in het theater.

Kunstmuseum van Malaga

Er zijn veel musea in Malaga en de meeste zijn kunstmusea. U kunt genieten van de beste tentoonstellingen met betrekking tot kunst in musea. Het meest populaire museum is het Picasso Museum. Het toont de exposities van de beroemdste persoonlijkheid van Malaga, Pablo Picasso. Het museum herbergt ook de verzameling schilderijen uit elke fase van zijn carrière.