Enduro en Motocross Paradijs: De Costa Brava in Spanje!

Waar trainen Enduro Kampioenen Taddy Blazusiak, Mario Roman, Johny Walker, Andreas Linusson, Laia Sanz en vele wedstrijd teams uit de Noordelijke Landen het hele jaar door? En waar trainen de Trial Kampioenen Toni Bou en Fujinami hun skills?

Juist aan de Costa Brava, die ruige Spaanse kust! Onder de Enduro, Motocross en Trial enthousiastelingen is de Costa Brava geen onbekende.

Aan de zonnige Costa Brava kunnen alle motorliefhebbers hun hart ophalen: Verschillende motorcross banen, vele wedstrijden en uiteraard duizenden en duizenden offroad kilometers!

KLIK HIER voor onze vakantievilla’s aan de Costa Brava

 Enduro Tour Costa Brava

Er zijn verschillende bedrijven die Enduro Tours aan de Costa Brava aanbieden. Voor de Nederlanders is MDAdventures een prima optie! Er worden ook tours aangeboden door de broers Puigdemont en de Santa Coloma MX track (zie onder).

De omgeving in Spanje is echt schitterend en divers. Je kunt honderden kilometers rijden zonder 2 keer hetzelfde te rijden. Klimmen, afdalen, technisch en vol gas. Alles kan aan de Spaanse Costa Brava.

Motocross en Enduro banen aan de Costa Brava

Naast de vele ‘verborgen’ motocross en enduro banen aan de Costa Brava, zijn er ook meerderen beschikbaar voor alle rijders.

Zoals het motocross circuit in Santa Coloma. En het circuit van Miki Arpa 

En uiteraard de enduro baan van de gebroeders Puigdemont. Hier loop je kans om de grote Enduro namen tegen het lijf te lopen! De broers doen ook schitterende tours.

Ga ook gelijk Enduro trainen en genieten op Circuit Verd in Moia. Ook een schitterende omgeving.

En de uitdagende trails in St Hilari Sacalm> Circuit Sa Caleta.

Of in het exclusievere Figui Park (Endurocross Training en Tours).

Net buiten Lloret de Mar, richting Sant Pere del Bosc ligt ook een mooie grote enduro baan. Gratis!

Vergeet je ook niet gelijk even in te schrijven voor de Basella Race, de Enduroc en de Nirvana Extreme!

U ziet het al: mogelijkheden te over om je eens lekker uit te leven aan de Costa Brava.

‘Mooi weer rijder!’

Ik geef het toe, ik ben een ‘mooi weer rijder’! Ik geniet meer van mijn enduro training, racen en ontspannen tochtjes als de zon schijnt. Het maakt het ‘ op een terrasje opladen’ en het drogen van je kleren ook net wat aangenamer. Denkt u er ook zo over: Kom dan rijden aan de Costa Brava! Van April tm September (en vaak daarbuiten ook nog) is het gewoon heerlijk weer! Net wat leuker, toch?

Relaxen bij je eigen Vakantie villa aan de Costa Brava!

De eigenaren van Club Villamar weten als geen ander dat Enduro rijden en racen goed inspannend kan zijn! In 2015 race-ten ze (en finishten) de beruchte Redbull Romaniacs in Sibiu, Roemenie.

Is het niet een stuk lekkerder om na een zware tocht of training, lekker in het zwembad te springen? Met de motoren veilig in je eigen garage? Met alle ruimte voor je uitrusting? Juist: dus een hotelkamer is niet wat je zoekt. Huur een villa. Ruimte en luxe zat voor U, uw vrienden en familie. Zo geniet iedereen!


En de prijs van het huren van een villa valt ook reuze mee! Helemaal als U in het voor- of na-seizoen reserveert en met meerdere mensen.

Klaar om een villa te huren aan de Costa Brava? Neemt u dan graag contact met ons op, zodat wij voor u de perfecte villa kunnen vinden!

Boek HIER uw luxe villa aan de Costa Brava