Uitgaan in Tossa de Mar? Leuk! Lekker stappen!

Waarom na een fijn diner niet de avond verlengen en genieten van de koele avondlucht?

Als de avond valt, maakt de stilte van de wallen en smalle steegjes van Tossa de Mar plaats voor het levendige nachtleven. Het is minder bekend voor het feesten dan voor het ansichtkaartlandschap, maar Tossa de Mar is toch een levendige bestemming.

Bars met live muziek, karaoke, nachtclubs of zonsondergang party’s garanderen dat je een geweldige tijd zult beleven. Om meer te weten te komen over uitgaan in Tossa de Mar, volg de gids!

Ervaar echt Spaans feesten in Tossa de Mar!

Net als de rest van Spanje, staat Catalonië bekend om het nachtleven, feesten en geweldige atmosfeer! Tossa de Mar doet hier niet aan onder! Al staat dit klein kleine Catalaans kustresort vooral bekend als rustige familievakantiebestemming, kun je er toch genieten van een leuke avond uit met vrienden.

Boek voor een onvergetelijke vakantie met vrienden een villa aan de Costa Brava. Geniet van barbecues rond het zwembad en onvergetelijke avonden!

Bekijk villa’s te huur in Tossa de Mar.

Als de zon ondergegaan is, is het heerlijk te ontspannen op een terras. Dit is de tijd dat de plaatselijke bevolking bij voorkeur uitgaat en geniet van de koele avondlucht. Je kunt ook de Spaanse levensstijl aannemen tijdens je zomervakantie in Catalonië!

Er is geen gebrek aan opties om te feesten aan de Costa Brava! Er zijn talrijke mogelijkheden en sommige kleine plaatsen zoals Lloret de Mar worden bestempeld met termen als “toeristische feestbestemmingen” en “studententoerisme”. Maar Tossa de Mar is geen uitzondering van deze zomeravonden en er zijn verschillende plaatsen waar je plezier kunt beleven.

Nachtleven in Tossa de Mar? Tijd voor “fiesta”!

Er zijn verschillende nachtclubs in Tossa de Mar, maar met name de talrijke bars in de oude stad dragen bij tot de feestsfeer. Wijnbars, bars met muziek: een ongelooflijk aanbod voor onvergetelijke avonden uit!

Waarom kies je van de bars van de stad niet een bar met live muziek. Je zult zeker een leuke avond hebben!

Je kunt ook een onvergetelijke Mediterrane belevenis meemaken dankzij “Sunset Party” avonden op catamarans. Een originele manier om te feesten aan de Costa Brava waarover we HIER alles uitleggen.

Wat betreft clubs, lijkt Tossa de Mar misschien rustig in vergelijking met de naastliggende stad, Lloret de Mar. Al heeft de middeleeuwse stad slechts een paar kleine clubs, kun je er toch een geweldige avond beleven in het gezelschap van de plaatselijke bevolking en toeristen. Als je de studentensfeer in Lloret de Mar wilt ontvluchten, zul je vinden wat je zoekt in onze Top 3 nachtclubs in Tossa de Mar.

De meeste clubbers gaan liever naar Lloret de Mar om te dansen. Niets is eenvoudiger, aangezien de twee steden slechts tien kilometer bij elkaar vandaan liggen en er goede verbindingen met het openbaar vervoer zijn. Neem voor de veiligheid de bus of een taxi in plaats van de auto! Een regelmatige intercity buslijn brengt je naar Lloret en brengt je in de vroege ochtend terug.

Bekijk voor je vertrekt voor een avond naar Lloret onze Top 10 clubs in Lloret de Mar.