Top 3 nachtclubs in Tossa de Mar – Niet te missen!

Tossa de Mar staat beter bekend om de betoverende landschappen dan om het wilde nachtleven! Maar zelfs al zijn er minder clubs dan in Lloret de Mar of Salou heeft de stad een paar leuke verrassingen als het om feesten gaat.

Ontdek de 3 nachtclubs in Tossa de Mar.

Kom feesten in Tossa in een authentieke, gemoedelijke, warme sfeer! Geniet van feesten in deze ongelooflijke charmante stad!

1- La Riviera

La Riviera is een nachtclub in het historische centrum van Tossa de Mar. Naast ideale dansmuziek, gemixt door gast-dj’s, kun je genieten van vele thema-avonden! Mis in augustus het zomercarnaval niet: kom verkleed en krijg gratis toegang tot de Riviera!

Handige informatie:
Adres: avda Catalunya, 10, Tossa de Mar
Facebookpagina

2- Ely Disco

Dit is een van de oudste clubs in Tossa de Mar. Gelegen in het historische centrum werd het heropend in 2013 nadat het voor een aantal jaren gesloten was geweest. Je kunt er dansen op bekende pop- en elektromuziek, waar zowel toeristen op vakantie in Tossa en de plaatselijke bevolking van houden. DJ’s worden regelmatig uitgenodigd tot het genoegen van clubbers. Mis van de thema-avonden de vaste Latino avonden niet.

Handige informatie:
Openingstijden: van middernacht tot 6.00 op vrijdag en zaterdag tot midden-september.
Adres: carrer Bernats, non. 2, Tossa de Mar
Tel.: +34.679.76.51.66
Facebookpagina

3- Sivas Disco

Sivas Disco, in het hart van de historische stad, is een van de bekendste clubs in Tossa de Mar. In het hoogseizoen laat elke avond een andere DJ de tent schudden met rock-, elektro- of popmuziek. Je kunt hier vaste gasten of clubbers ontmoeten. De lokale bevolking en toeristen ontmoeten elkaar op de dansvloer in een gemoedelijke atmosfeer! De goedkope prijs van de drankjes maakt het een ideale plaats om te feesten met een klein budget.

Handige informatie:
Adres: C/ De l’Esglesia 7, Tossa de Mar
Tel.: +34.650.54.01.81
Facebookpagina

Breng een onvergetelijke vakantie door in Tossa de Mar! Boek nu je vakantiewoning.

Huur een villa in Tossa de Mar.