Bars met livemuziek en karaoke in Tossa (Costa Brava)

Houd je van muziek maar heb je geen zin in drukke dansvloeren? Geef je de voorkeur aan de gezellige sfeer van bars in plaats van die van nachtclubs?

Tossa de Mar heeft wat je zoekt! Ontdek 2 authentieke bars met livemuziek. Geniet, als toeschouwer of achter de microfoon, van een concertavond of onvergetelijke karaoke in een van de mooiste dorpen in Catalonië.

Waarom breng je je vakantie niet door in een pittoresk dorpje aan de Costa Brava? Blijf weg van de traditionele kustresorts en kies voor een vakantie in Tossa de Mar.

Boek een vakantiewoning in Tossa.

Discoteca Tahiti

Deze locatie in het stadscentrum van Tossa de Mar staat bol van de geschiedenis en zal muziekliefhebbers verheugen! In de jaren ’70 gekocht door leden van Rumba Tres, een groep uit Barcelona, worden hier elke avond livemuziekconcerten georganiseerd. Je kunt hier komen luisteren naar verschillende muziekstijlen, van pop tot flamenco.

De reputatie van Disco Tahiti is er in de loop der jaren niet minder op geworden: het is een aanbevolen plek aan de Costa Brava voor het luisteren naar goede muziek.

Het zou jammer zijn om te missen!

Handige informatie:

Adres: Carrer San Jose, 28, Tossa de Mar
Facebookpagina

Sant Antoni Disco Pub

Deze pub in Britse stijl bevindt zich in de smalle straten van de “Vila Vella” in Tossa de Mar. Het zit, niet ver van de middeleeuwse wallen, in een oud gebouw in het historische centrum. Het is een beetje “apart” om de typische sfeer van een Ierse pub te ervaren in een pittoresk dorpje in Catalonië, maar het is een bezoek waard. Is het een Ierse of Engelse pub? Al vinden wij die op elkaar lijken, er zijn verschillen; en Ieren en Engelsen vinden het zeker niet leuk als dit door elkaar gehald wordt

De sfeer is hier gemoedelijk en ontspannen! Naast het grote aanbod van bieren kun je genieten van een zelfgemaakte cocktail terwijl je luistert naar wat muziek. In de zomer wordt er rock en vintage muziek gespeeld dat je tot de vroege ochtend zal begeleiden!

Wat is het beste aan Sant Antoni Disco Pub? De Karaoke! Kom en test je zangtalenten door jezelf te laten gaan met vrienden of familie in een uiterst plezierige atmosfeer.

Handige informatie:

Openingstijden: open tot 4.30 uur.
Adres: Carrer del Portal, 9, Tossa de Mar
Facebookpagina