Catamaran nachtcruise: sunset party in Tossa de Mar

Het is een originele manier waar feestgangers die op vakantie zijn aan de Costa Brava van zullen genieten! Ga aan boord van een catamaran met jonge mensen uit heel Europa voor een bijzondere cruise.

Muziek, feestsfeer een droomsetting: alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Maar wees voorzichtig: je zult verslaafd zijn nadat je het hebt geprobeerd!

Fiesta bij zonsondergang…

Aaah de zonsondergangen…

We zullen altijd betoverd worden door dit natuurwonder en al helemaal als we het geluk hebben het vanaf de zee te zien. De laatste stralen van de grote ster zullen je prachtige herinneringen bezorgen!

Geniet elke dag van de ondergaande zon vanuit je privévilla.

Boek voor een onvergetelijke vakantie in Tossa de Mar een huurvilla.

Bekijk villa’s te huur in Tossa de Mar.

Met de nachtcruises op catamarans kun je een ongelooflijke show beleven. Met een vertrek om 18.00 uur van Tossa de Mar geven sunset party’s je de mogelijkheid om te zwemmen in de zee, alsmede het bewonderen van de zonsondergang. Dit alles vergezeld met muziek, gedraaid door een dj aan boord, een cocktail, frisdrank of een glas sangria.

Klinkt het niet als een droom?

Geniet van een bijzondere zonsondergang in Tossa de Mar!

“Sunset party” excursies met catamaran met vertrek vanaf Tossa de Mar

Er zijn twee soorten excursies vanaf Tossa de Mar. Kies degene die het best bij je past, afhankelijk van je budget en waar je zin in hebt!

De eerste vertrekt uit Tossa de Mar en gaat de zee op. Hiervandaan kun je zwemmen voordat je de zonsondergang bewondert. Watersporten zijn ook mogelijk. Voor ongeveer 3u30 kun je genieten van een barbecue, een open bar en muziek die aan boord gespeeld wordt! Je ontmoet andere jonge mensen die voor deze originele party aan de Costa Brava komen.

De tweede type excursie is duurder en biedt hetzelfde programma maar brengt je daarnaast naar Lloret de Mar om de hele nacht verder te feesten. Je krijgt korting voor sommige clubs in de stad. ’s Ochtends kun je ontbijten aan boord van de catamaran, uitkijkend over de zee.

Wat wil je nog meer?

Handige informatie:

Tel.: +34.935.16.09.28 of +34.628.64.18.90
E-mailadres: info@catamarantossademar.com
Website