Ecotoerisme in Tossa de Mar

Ontdek, ver van de bebouwing dat vaak de reputatie van Spaanse kustresorts heeft geschaad, de weelde van het Catalaanse binnenland. De beboste bergachtige gebieden bevatten veel mooie verrassingen en beloven intense momenten.

Geniet van ontspannen momenten door terug te gaan naar de natuur op je volgende vakantie in Tossa de Mar.

Hier zijn de beste activiteiten om te doen in de natuur van Tossa de Mar, een stad die bekend staat om haar ecotoerisme.

Tossa de Mar, een stad met een verbazingwekkend natuurlijk erfgoed

Iedereen die de kans heeft gehad het Catalaanse binnenland te zien zal je vertellen dat het echt een bezoek waard is! Het moet gezegd worden dat de omgeving van de Costa Brava een ideale locatie is om van de natuur te genieten en dat dit niet alleen beperkt is tot de stranden. Dit is met name het geval in Tossa de Mar.

Het natuurlijke erfgoed van de stad is net zo indrukwekkend als het historische erfgoed. Tossa de Mar ligt in de Selva. Deze regio staat bekend om de bossen, het ongerepte platteland en wilde plekken.

Al zijn de bergen van Catalonië minder bekend dan de stranden, ze zitten vol verrassingen. De bergketen Cadiretes, niet ver van de stad gelegen, is het bezoeken waard en is een must voor diegenen die geïnteresseerd zijn in ecotoerisme. Kiezen voor activiteiten in deze groene oase is een goede manier om de drukke stranden van Tossa de Mar te ontvluchten.

Uitzicht op de kustlijn en het binnenland van Tossa de Mar

Op zoek naar een vakantie ver weg van de drukke stranden aan de Costa Brava? Het is mogelijk als je ervoor kiest een privévilla met een tuin en zwembad te huren vlakbij Tossa de Mar.

Bekijk vakantiewoningen.

Geniet en laad jezelf op: activiteiten in de natuur in Tossa de Mar

Of je nu een adrenalinejunkie bent, of houdt van avontuur, sport, of gewoon graag gaat wandelen, je zult verschillenden activiteiten vinden in Tossa de Mar. Naast gebruik te maken van je vakantie om de alternatieve Costa Brava te ontdekken, zal je je verplaatsen in een uitzonderlijke omgeving.

Ga los, heb plezier en krijg beweging in Tossa de Mar! Om van de uitgestippelde paden af te dwalen en het natuurlijke erfgoed van Catalonië te ontdekken, volg onze gids: raadpleeg onze selectie van activiteiten in de natuur.

Trektochten

Fietsen en mountainbiken

Avontuur en natuur

Paintball

Parc Sa Riera

Ontdek het massief van Cadiretes