Parc Sa Riera (Tossa, Spanje)

Sa Riera park is een groot openbaar park, gelegen in het noordoosten van Tossa de Mar. Geniet op slechts 500m van het historische centrum van de Vila Vella, van een uitzonderlijk groen gebied om met het gezin een dag door te brengen.

Wandel, picknick of ontdek een grote variëteit aan flora en fauna. Het park Sa Riera heeft veel mooie verrassingen voor een dag omringd door de natuur in Tossa de Mar.

De groene longen van Tossa de Mar

In dit 5 hectare tellende park zal je een originele ervaring beleven die de normale routine doorbreekt. Sa Riera park, ver van de clichés van de Costa Brava, de bekende plaatjes van de Catalaanse stranden en baaien, is een groot groen gebied in het hart van de stad.

Naast de grote velden die ideaal zijn om op te ontspannen, vind je er een grote variëteit aan planten. Mediterrane dennen groeien naast rivier- en moerasgrondflora. Bomen van enkele honderden jaren oud zijn een bezoek waard, zoals de den Can Marti of eik Bon Retir.

Breng een bezoek aan de kunstmatige vijver met gerecycled water waar je ganzen en eenden kunt zien! Geniet van de vredige sfeer van de koelte van het reservoir en bekijk de variëteit aan moerasplanten.

Wil je terug naar de natuur! Kies een vakantiewoning met tuin!

Raadpleeg de villa’s te huur in Tossa de Mar

Een speeltuin voor kinderen en een recreatiegebied in de natuur

Sa Riera park in Tossa de Mar is een interessante plek om in de stad te bezoeken. Je kunt er voor een dag komen of een middag met de familie. Het is een ideale plek als je op zoek bent naar activiteiten om met kinderen te doen in Tossa de Mar.

Je kunt hier gaan wandelen, ontspannen, picknicken en plezier beleven! Naast de vele schaduwrijke plekken, zijn er verschillende faciliteiten voor bezoekers, zoals bijvoorbeeld picknicktafels. Kinderen zullen met plezier de voor hen ontworpen speeltuinen ontdekken!

Niet ver van het park vind je ook de sportterreinen van Tossa de Mar, inclusief een overdekt zwembad, een voetbalveld en twee paddelbanen. Je zult je onmogelijk vervelen op je vakantie in Tossa de Mar!