Can Garriga Paintball in Tossa de Mar

Wil je wat bewegen? Een leuke dag hebben met vrienden aan de Costa Brava? Je kunt er zeker van zijn dat je een leuke tijd zult hebben bij Can Garriga Paintball in Tossa de Mar!

Kom, gewapend met “geweren”, geladen met verf, en speel in twee teams op 4 verschillende slagvelden.

Moge het beste team winnen!

Oorsprong en geschiedenis van paintball

Deze Amerikaanse sport werd in de jaren ‘70/’80 naar Europa geïmporteerd. Geïnspireerd dor militaire training worden verfkogels gebruikt om op vijanden te schieten. Paintball is zowel strategisch als vermakelijk en wordt in teams gespeeld, meestal buiten. Overdekte paintball terreinen zijn ook bijna overal in de wereld te vinden.

Met meer dan 300 paintball terreinen werd Spanje al snel een ideale plaats voor deze originele activiteit. Het Tossa de Mar terrein opende in 1994. Deze activiteit trekt vandaag de dag nog steeds veel “fans”.

Denk aan evenementen, verjaardagen, vrijgezellenfeesten of gewoon om plezier te hebben tijdens je vakantie aan de Costa Brava, om te paintballen!

Bereid je voor op je vakantie aan de Costa Brava: boek nu je vakantiewoning.

Bekijk villa’s in Tossa de Mar.

Ontdek paintball: een ideale activiteit om met vrienden te doen!

Het Can Garriga paintball terrein in Tossa de Mar

Can Garriga Paintball is een bekend instituut aan de Costa Brava! In een aangelegd natuurlijk gebied, bewapend met verfcartridges, kun je in alle veiligheid met je vrienden strijden. Je moet minstens twee teams van 4 hebben om het spel te kunnen spelen.

Dankzij 4 verschillende slagvelden (doolhof, rivier, bosobstakels, combinatie van rivier en hindernissen) en de scenario’s, ontwikkeld door Can Garriga, zul je snel opgaan in het spel! Speel een aantal succesvolle ronden tijdens de speeltijd en maak van de gelegenheid gebruik om te bewegen. Dat paintball zoveel spelers aanspreekt komt omdat het een perfecte combinatie is van sport, plezier en natuur.

Can Garriga Paintball is een uitstekende optie voor een onvergetelijke plezierige dag in Tossa de Mar. Veel inwoners en toeristen zijn al verslaafd en bevelen de prijs-kwaliteitsverhouding aan! Dus het enige wat je hoeft te doen is het uitproberen!

Als je met je familie naar Tossa de Mar bent gekomen is het goed te weten dat Can Garriga ook paintball activiteiten voor kinderen heeft. Ze krijgen geweren, cartridges en bescherming die geschikt is voor hun leeftijd zodat ze in alle veiligheid kunnen spelen met hun vriendjes of hun familie.

In de winkel kun je materiaal kopen als je een liefhebber bent van deze sport en je het regelmatig wilt spelen.

Handige informatie:

Open 7 dagen per week, het hele jaar.
Adres : Ctra Llagostera | km. 11,5 GI-681, Tossa de Mar
Tel. : +34.609.10.05.22
Website