Avontuur en natuur: 3 originele activiteiten in Tossa de Mar

Natuur en avontuur: dit is het winnende duo voor je vakantie met vrienden aan de Costa Brava! De Catalaanse kust is de ideale plaats voor ecotoerisme. De verscheidenheid van het landschap en natuurlijke bronnen zorgt voor uitzonderlijke momenten.

Een goede manier voor sportfanaten en adrenalineliefhebbers om te genieten van deze omgeving is door te kiezen voor een originele activiteit.

Ga je op avontuur aan de Costa Brava? Ja, het is mogelijk! Hier zijn onze top 3 avontuurlijke activiteiten in de natuur in en rond Tossa de Mar.

1- Een avontuurlijke dag onder vrienden met Humor Amarillo packs

De naam komt van een Spaans Tv-programma, uitgezonden in de jaren ’90 en ‘00. In dit programma, geïmporteerd uit Japan, strijden veel kandidaten tegen elkaar tijdens militair geïnspireerde testen.

Humor Amarillo pretparken hebben het concept gekopieerd en stellen je in staat ook de belevenis uit te proberen. Vooral de Tossa de Mar park belevenis zal je op de proef stellen! Je moet langs een hindernissenparcours om het spel te winnen.

Ben je op zoek naar een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren? Wil je wat anders dan traditionele teambuildingactiviteiten? Een dag in Humor Amarillo in Tossa de Mar is een zeer vermakelijke optie!

Om van dit intense spel te bekomen kun je ontspannen met een tapasmenu of een barbecue naargelang de optie die je kiest.

Handige informatie:

D-aventura
Tel.: +34.935.16.09.28
Website
Facebookpagina

Global Aventura
Tel.: +34.935.16.09.28
Website

Geniet van een droomvakantie met vrienden! Boek vandaag je villa in Tossa de Mar.

Bekijk de villa’s die te huur zijn.

2- Raid Aventure

Raid Aventure gebruikt het principe van trektochten, maar dan veel intensiever! Deze activiteit brengt je tot het hart van het Catalaanse binnenland na een circuit dat je rennend moet afleggen. Je moet een bepaald punt bereiken en veel natuurlijke hindernissen overbruggen.

In alle veiligheid uiteraard!

Handige informatie:

Club Aire Llibre
Adres: Cala Llevado, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.16.70
Website

3- Quad excursie

Als je van snelheid en rijden houdt, zal je genieten van de georganiseerde quad excursies die vetrekken vanuit Tossa de Mar. Minder milieuvriendelijk dan andere buitenactiviteiten die we aanbieden, maar het is wel origineel.

Dit uitstapje stelt je in staat de schoonheid van de omgeving van Tossa de Mar te ontdekken terwijl je momenten vol adrenaline beleeft! Er is hier geen beton, alleen natuur, natuur en nog meer natuur! Het is ook een goede manier om je vakantie in Tossa de Mar te gebruiken om een ander aspect van de Costa Brava te ontdekken!

Handige informatie:

Quad Mopeds Te Huur Guillem
Adres: avda de Catalunya, 23, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.13.10