Top 5 beste bars in Tossa de Mar

Vakanties gaan samen met ontspanning! Wat is er fijner dan wat drinken na een zonnige dag? De stad heeft een overvloed aan aangename bars met verschillende sferen!

Geniet dankzij onze selectie van de 5 beste bars in Tossa de Mar op Spaanse wijze met volle teugen van het leven tijdens je vakantie aan de Costa Brava!

Luier en ontspan in een van de mooiste dorpen in Catalonië

Je kunt tijdens je vakantie in Tossa de Mar genieten van de fijne sfeer van een klein kuststadje. In de koele avondlucht komen de plaatselijke bevolking en toeristen samen in de smalle straten om wat te drinken met familie of vrienden.

Omdat deze familiebadplaats aan de Costa Brava geen gebrek heeft aan bars en terrassen! Klik hier om de volledige lijst te zien.

Kies Tossa de Mar voor een familievakantie aan de Costa Brava! Boek nu je vakantiewoning.

Bekijk villa’s te huur in Tossa de Mar.

In tegenstelling tot wat mensen misschien denken, zijn er veel plaatsen om uit te gaan in Tossa de Mar. Maar ver van het hectische nachtleven in Lloret de Mar of Salou, geniet je hier van een meer authentieke en ontspannen sfeer.

Naast tapasbars, chique bars of cafés met live concerten, heeft Tossa de Mar mooie terrassen waar je een cocktail kunt nippen terwijl je uitkijkt over de zee aan de voet van de wallen. Het is een ideale plek om de avond voort te zetten na het eten en te genieten van het uitzicht over het hoofdstrand van Tossa met de verlichte wallen.

Of je nu op zoek bent naar een loungebar, een terras aan zee of een bar waar je kunt dansen, je zult ongetwijfeld vinden wat je zoekt in Tossa de Mar!

Heb je zin in een drankje in een idyllische bar?

Waar iets te drinken in Tossa de Mar?

Naast de internationale bars zijn er typisch Spaanse tentjes waar je naartoe kunt om wat te drinken. Dit zijn tapasbars en bodega’s.

Het Spaanse concept van tapas bars is welbekend in Nederland, waar er steeds meer van zijn. Naast verschillende dranken kun je kleine koude of warme porties bestellen van groenten, kaas, vleeswaren of zeevruchten. Dit biedt niet alleen een kans om veel verschillende Spaanse specialiteiten te ontdekken, maar ook om voor minder geld te eten. Het spreekt voor zich dat in de magnifieke setting van Tossa de Mar je tapas heel speciaal zullen smaken!

Bodega’s zijn wijnbars. Je kunt er misschien wat tapas proeven, maar dit soort etablissement laat je onderdompelen in de rijkdom van de Spaanse, en meer specifiek de Catalaanse wijngaarden. Vooral omdat de regio van Emporda, ten noorden van Tossa de Mar, bekend staat om de rosé, rode en witte wijn. Een goede keus voor diegenen die van een goede wijn houden!

Met het toenemende aantal toeristen zijn er nieuwe, modernere etablissementen geopend in Tossa de Mar. Cocktails, concerten, en dansvloeren: alle ingrediënten voor een geweldige avond.

Om je te begeleiden tussen de bars van de stad is hier onze selectie van de 5 beste plaatsen om wat te gaan drinken in Tossa de Mar:

Romantic Bar

Bar El Far

Bar Don Juan

Cocktail Bars Mar i Cel

Bar Kars