Romantic Bar in Tossa de Mar

Je vakantie in Tossa de Mar doorbrengen zonder de Romantic Bar te bezoeken? Moeilijk voor te stellen!

Mooie aankleding, ontspannen sfeer, en gevarieerde livemuziek: dit zijn de geheimen van het succes van een van de beste plaatsen om naar toe te gaan in dit vakantieoord.

Voor een romantische avond of met vrienden, heeft de Romantic Bar al veel inwoners en toeristen aangetrokken die de Costa Brava bezoeken.

Breng een romantische avond door in Tossa de Mar

Dit kleine stukje paradijs ligt verscholen in het stadscentrum van Tossa de Mar, niet ver van het hoofdstrand. In een kleine tuin, weg van de drukke toeristenroute, vind je een paar tafels waar je wat kunt drinken.

Citruskleuren en verfijnde decoratie, sfeervolle verlichting in de avond en liveconcerten in het hoogseizoen, de Romantic Bar doet zijn naam eer aan! Als je hebt gekozen voor een romantisch uitje naar Tossa de Mar, dan mag je deze bar niet missen!

Je kunt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van deze bijzondere omgeving genieten. Overdag kun je genieten van ontspanning en er een drankje drinken. We raden je echter aan er in de avond heen te gaan: bij het vallen van de avond is de plaats nog charmanter.

Plan nu je romantische vakantie aan de Costa Brava! Boek een droomvakantie in Tossa de Mar.

Bekijk vakantiewoningen in Tossa de Mar.

Cocktailbars en bars met livemuziek

De kwaliteit van de avonden in de Romantic Bar beperkt zich niet tot de aankleding of de bijzondere omgeving! De plek serveert uitstekende cocktails gemaakt van producten van hoge kwaliteit, die ook vergezeld kunnen gaan van tapas.

Ondanks de groeiende populaire reputatie in Tossa de Mar, heeft deze bar een goede prijs-kwaliteitsverhouding en kun je kiezen uit cocktails van rond de € 4 – 5. Nip ervan terwijl je naar een van de gastmuzikanten luistert.

In het hoogseizoen kun je gratis naar verschillende zangers en muzikanten luisteren in de Romantic Bar. Flamenco, blues, de muziek is gevarieerd om vakantiegangers te plezieren!

Handige informatie:

Adres: carrer Pola 29, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.04.32