Bar Don Juan Tossa de Mar (Costa Brava)

Bar Don Juan is niet alleen één van de beste tapasbars in Tossa de Mar: het is een plaats waar een ultra-gezellige sfeer heerst!

Het is de ideale plek in de badplaats om iets te drinken en tapas te delen met vrienden of familie.

En dat alles voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een typisch Spaanse bar in Tossa de Mar

Don Juan bevindt zich in het centrum van de stad, niet ver van de kapel Mare de Deu dels Socors. Deze bar in Tossa de Bar heeft zijn reputatie te danken aan de vriendelijke ontvangst en de gezellige sfeer.

Een gevarieerd publiek van verschillende leeftijden en nationaliteiten komt hier samen en dat draagt bij aan de sfeer. In de avonden wordt er retro-muziek gedraaid en op wedstrijdendagen komen de lokale bevolking en toeristen hier samen vanwege de grote TV-schermen die binnen hangen.

De hammen die aan het plafond hangen en de houten inrichting, die zo typisch is voor een Spaanse tapasbar, zorgen ervoor dat je het gevoel hebt midden in de Spaanse levensstijl te vallen. Er zijn ook enkele tafeltjes om buiten te zitten.

De Bar Don Juan is onderdeel van de het imago van familiebadplaats Tossa de Mar: authentiek en heel sympathiek!

Kies voor jouw volgende familievakantie voor Tossa de Mar! Geniet van de zon en de zee in dit kleine Catalaanse plaatsje vol charme.

Reserveer nu uw vakantieverblijf in Tossa de Mar.

Het “ham”-paradijs!

Hier is de sfeer net zo goed als de kwaliteit van de tapas en drankjes! Vooral de charcuterie is de moeite waard. Je kunt hier ook hele goede Spaanse schapenkaas proeven geserveerd als tapas met tomatenbrood (“pan con tomate” zoals de Spanjaarden zeggen).

We raden je aan om hierbij een heerlijk glas sangria of een huisgemaakte mojito te drinken! Pas op: als je het eenmaal geproefd hebt, wil je niet anders meer!

Praktische informatie:

Adres: carrer Pintor Francesc Serra 1-3, Tossa de Mar
Tel: +34.972.34.02.98
Facebookpagina