Cocktailbar Mar i Cel (Tossa de Mar, Spanje)

Ben je op zoek naar een plek om te feesten in Tossa de Mar? Kom dansen en je vermaken in Mar i Cel!

In deze bar met moderne stijl is de sfeer altijd goed! Ga om met de lokalen en proef de verschillende huisgemaakte cocktails van deze welbekende bar in Tossa de Mar.

Populaire cocktailbar in Tossa de Mar

Op steenworp afstand van het Sans-huis en de Mare de Deu dels Socors kapel ligt de populaire bar Mar i Cel in Tossa de Mar. Ver van de overvolle toeristische plaatsen en standaard bars van de Costa Brava, vind je hier een gezellige sfeer.

Deze plek onderscheidt zich ook door het interieur. De bar heeft kleurrijk mozaïeken, geïnspireerd op het werk van Gaudi en voornamelijk het beroemde Güel Park in Barcelona. Het doet denken aan de rijkdom van de modernistische Catalaanse geschiedenis! Er zijn ook enkele tafeltjes buiten om te genieten van de frisse avondlucht.

Het is de ideale plaats om een avond met vrienden door te brengen. Of het nu is om te kletsen, te dansen of tafelvoetbal te spelen, de avonden bij Bar Mar i Cel in Tossa de Mar zijn altijd geslaagde avondjes!

Tossa de Mar is de ideale bestemming voor de zomervakantie! Zon, zee en een feestelijke sfeer zijn gegarandeerd in deze badplaats.

Boek nu jouw vakantiehuis in Tossa de Mar.

Kom iets drinken op deze plaats met moderne accenten!

Livemuziek en dansavonden!

Eén van de bijzonderheden van de bar Mar i Cel is het muziekprogramma. Hier is geen enkele avond hetzelfde! Flamenco-artiesten, latino-muziek, en Electro Dj’s zorgen voor de kwaliteit en goede reputatie van deze bar. Er worden trouwens ook regelmatig thema-feesten georganiseerd.

Op zoek naar een plaats om te dansen in Tossa de Mar? Ga dan zeker naar de Mar i Cel bar! Het is een goed alternatief voor de overvolle disco’s aan de Costa Brava. Daarnaast zijn ze in het weekend laat open: je kunt tot in het holst van de nacht genieten van de geweldige sfeer!

Praktische informatie:

Openingstijden: 9h30-4h30
Adres: Calle Ses Nou Sardanes, 3, Tossa de Mar
Tel: +34.972.34.20.95
Facebookpagina