Bar el Far in Tossa de Mar

De Bar el Far bevindt zich bovenin de oude vuurtoren van Tossa de Mar en is dus een bijzondere plek om iets te gaan drinken. Vanaf het terras kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse zee en ontspannen bij het geluid van de golven.

El Far is een van de beste bars van Tossa de Mar: een must-see in de stad!

En bar met een indrukwekkend uitzicht over de kust

Je moet helemaal tot bovenin de vuurtoren van Tossa de Mar klimmen om naar het terras van de El Far bar te gaan. Maar de moeite wordt beloond zodra je de blauwe Middellandse zee ziet!

Bovenin deze oude uitkijktoren, die gebouwd is op de plek waar vroeger een middeleeuws kasteel stond, kun je op een bijzondere plaats iets drinken. De bar is boven de kust gebouwd en biedt een ontspannen sfeer, ver van de drukte van de Catalaanse kuststranden. Of je er nu ’s middags een kopje koffie gaat drinken of bij het vallen van de avond sterren gaat kijken, je zal niet teleurgesteld zijn!

Als je op vakantie bent in Tossa de Mar of als je er een dagje doorbrengt, ga hoe dan ook naar deze uitzonderlijke plek! Het is zonder twijfel een van bars met het mooiste uitzicht op de Costa Brava.

En je kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om het Mediterrane vuurtorenmuseum dat er naast ligt te bezoeken. Stap binnen in een onbekende wereld waar technologie en legendes samenkomen!

Geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse zee en huur een huis in Tossa de Mar!

De vakantiehuizen bekijken

Het terras van de Bar el Far in Tossa de Mar

De ideale plek om te ontspannen in Tossa de Mar

De sfeer in de El Far bar staat voor ontspanning. Ontspan met het geluid van golven op de achtergrond en bewonder het uitzicht al nippend aan een cocktail. Er is genoeg keuze voor zowel alcoholische drankjes als fris. Je kunt er ook genieten van tapas of enkele kleine gerechten.

De prijzen zijn hier iets hoger dan gemiddeld. Maar de warme ontvangst van het personeel en het uitzicht doen dit snel vergeten!

Op zaterdagavond kunt je hier genieten van gratis live concerten. Deze dragen bij aan de ontspannen en romantische sfeer van de bar.

Praktische informatie:

Adres: Camí del Far, Tossa de Mar
Tel: +34.972.30.16.39
Facebookpagina