Bar Kars Tossa de Mar

Toen Tossa de Mar, de familiebadplaats aan de Costa Brava, ontstond was de Bar Kars er al…Een gevestigde naam in Tossa de Mar, waar ze sinds 1962 zitten.

Hier neem je een heerlijke huisgemaakte cocktail, met traditionele of gedurfde smaken, in een sfeer die niet gezelliger kan! Dit kun je niet aan je voorbij laten gaan!

Een must-see in Tossa de Mar

De Bar Kars wacht op je in de straatjes van het centrum van Tossa de Mar, waar het hart van het badplaatsje klopt. In een ontspannen lounge sfeer, kun je genieten van een rustig plekje en een warm ontvangst door het personeel.

Het is een ideale plek om je te ontspannen aan het einde van de dag en een romantisch avondje te hebben of een avond met vrienden.

Liefhebbers van goede cocktails zullen hier moeilijk voorbij kunnen lopen!

Bereid jouw onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava voor: reserveer een vakantieverblijf in Tossa de Mar.

Vakantiehuizen bekijken.

Geniet van een cocktail in de Bar Kars in Tossa de Mar!

Waar vind je goede cocktails in Tossa de Mar? Bij Bar Kars!

Dit etablissement heeft zijn reputatie te danken aan de kwaliteit van de drankjes! Van de beroemde mojito tot de sex on the beach en de daiquiri, hier worden altijd uitgebreide cocktails geserveerd op basis van vers fruit en alcohol van goede kwaliteit. En ook de presentatie wordt niet vergeten, nog voordat je geproefd hebt zul je al onder de indruk zijn van het prachtige glas.

Naast de huisgemaakte cocktails is er ook een grote keuze aan bieren en frisdranken. El Kars verkoopt voornamelijk hun eigen ambachtelijke bier met de naam van het restaurant.

Dit is een goed adres in Tossa de Mar om een drankje te drinken in een gezellige sfeer en een leuke avond met vrienden te beleven!

Praktische informatie:

Openingstijden: 21.00u-03.00u
Adres: carrer Sant Telm, 17, Tossa de Mar
Tel.: +34.650.54.01.81
Facebookpagina