Top 3 pretparken rondom Tossa de Mar

Geef je kinderen een onvergetelijke dag en neem ze mee naar één van de 3 pretparken van de Costa Brava. Ze zijn bedoeld voor alle leeftijden en zullen een onvergetelijke herinnering zijn voor de hele familie.

Beleef bewogen momenten, momenten van plezier en spanning tijdens uw verblijf aan Tossa de Mar. Klaar ervoor?!

1 – Marineland, duik in de ontdekking van de oceaan

Marineland is een 2-in-1 waterpark aan de Costa Brava: je kunt er dierenshows bekijken en er zijn verschillende waterattracties. De kinderen kunnen hier dolfijnen, orka’s of zelfs papegaaien van dichtbij te bekijken!

Zij (en jij ook) kunnen zich naar hartenlust vermaken in de verschillende zwembaden en glijbanen van het park. Voor kinderen zijn er verschillende waterspelletjes, aangepast op hun leeftijd. Maak ook gebruik van de relaxzones om aan de waterkant te ontspannen. Een ideale familie-activiteit, vooral als het warm is.

In dit park, gelegen op ongeveer een half uurtje van Tossa de Mar, ten zuiden van Blanes, zullen je zintuigen geprikkeld worden en zul je zeker spannende momenten beleven!

Praktische informatie:

Prijzen: €10 voor kinderen onder de 5 jaar, €17 voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar en voor 65-plussers; €27 voor 10-65 jaar
Adres: Carretera Malgrat, Palafolls
Tel.: +34.937.65.48.02
Website

Zin in een vakantiehuis met zwembad? Bekijk de huurhuizen in Tossa de Mar en geef jouw familie een droomvakantie.

Een huis met zwembad huren in Tossa de Mar

2 – Waterworld, adrenaline en ontspanning in een waterpark

Ook in het waterthema: Waterworld is het waterpark waar je niet omheen kan in de Costa Brava. Met meer dan 30 000 m2 attracties en speeltoestellen zullen jouw kinderen zich de hele dag vermaken.

Op slechts twintig minuutjes rijden van Tossa de Mar, ligt Water World net naast Lloret de Mar, middenin een dennenbos. De attracties zijn aangepast op een gevarieerd publiek en er zijn speciale zones voor de allerkleinsten. Kiddie Island en Kids Water World zijn kalmere stukjes met speelplaatsen voor kinderen jonger dan 6 jaar. Daar vind je ook de nieuwe piratenboot!

Het park biedt ook glijbanen voor alle leeftijden, met steilere of minder steile afdalingen afhankelijk van de attractie.

Als je op vakantie bent met kinderen van verschillende leeftijden, is dit de ideale plaats om iedereen tevreden te stellen!

In La Calma en de Family Lagoon kan de hele familie samenkomen op één plek.

En niet te vergeten: er is ook een jacuzzi om aan het einde van de dag in te relaxen…

Praktische informatie

Prijs: volwassenen (+1,20m) €33; kinderen tussen 0,80m en 1,20m €19; gratis voor kinderen onder de 0,80m.
Er is ook een familieprijs van €85.
Adres: Ctra. Vidreres, km 1,2, Lloret de Mar.
Tel.: +34.972.36.86.13
E-mailadres: waterworld@waterworld.es
Website

3 – GnomoPark, ontdekking en verwondering voor de allerkleinsten

In dit park voor kinderen vind je kabouters, kleine magische wezens en koningen! Rondom dit betoverde thema kunnen kinderen verschillende speelse activiteiten ontdekken.

Het GnomoPark ligt ten zuiden van Llloret de Mar, in een bos met mediterrane dennenbomen. Buiten in de natuur kunnen de allerkleinsten ontzettend genieten.

Ga zeker langs de attracties:

Adventure Golf, een midgetgolfbaan van 18 holes om met de familie af te leggen. Te midden van de naaldbomen sta je op dit midgetgolfterrein van GnomoPark tussen de kabouters. Een activiteit die niet alleen leuk is voor de kleintjes!

– Speelplaats voor kinderen onder de 12 jaar. Er zijn hier zowel binnen- als buitenactiviteiten. Van alle attracties zijn voor de kleintjes vooral de ballenbak, de mini-karts en de waterspelletjes het leukst.

De interactieve speelzaal waar zelfs de grootsten weer kind worden! Met arcadespelletjes, videogames maar ook een pooltafel en twee bowlingbanen is dit een ideale plek om met de hele familie spelletjes te doen.

Praktische informatie

Adres: carretera de Lloret a Blanes, Lloret de Mar
Prijzen: Midgetgolf: €7,50. Kinderspeelplaats: 8,80€. Prijs met midgetgolf, kinderspeelplaats en trampolines: 13,90€
Tel.: +34.972.36.80.80
Website