Sportieve activiteiten voor kinderen in Tossa de Mar

We hebben het al eerder gezegd: Tossa de Mar biedt genoeg activiteiten voor families op vakantie! De sportieve activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, maar meer geschikt voor iets grotere kinderen en ze zullen de hele familie plezier doen!

Want ongeacht de leeftijd, kinderen moeten zich kunnen uitleven en amuseren, dus hierbij een aantal ideeën om hen te laten sporten in Tossa de Mar.

We geven vooral twee ideeën voor sportieve activiteiten die binnen gedaan kunnen worden, voor het geval het slecht weer is!

Spelletjes en zwemmen in het overdekte zwembad van Tossa de Mar

Is het slecht weer? Hoewel het niet vaak gebeurt in de zomer aan de Costa Brava, is het goed om voorbereid te zijn. Als het regent is het overdekte zwembad van Tossa de Mar een goed alternatief voor een stranddag.

Het is de ideale plaats waar de kleintjes zich kunnen amuseren met andere kinderen in het water en de andere faciliteiten van het zwembad. Er zijn goede faciliteiten zoals een groot zwembad, een klein kinderbad en 2 jacuzzi’s. Hier kun je met de hele familie samenkomen.

Net naast het zwembad (in hetzelfde sportcomplex), zijn er ook twee squashbanen die leuk zijn voor jongeren die van racketsporten houden. Een andere sportieve activiteit waarmee de sportievelingen zich kunnen uitleven en amuseren.

Praktische informatie:

Overdekt zwembad en squashbanen
Adres: sportcomplex Anna Esteve Llach
Tel.: +34.972.34.24.89

Met de familie uitleven en amuseren aan de Costa Brava? Het makkelijkst is een huis met zwembad huren in Tossa de Mar!

Vakantiehuizen in Tossa de mar bekijken

Wedstrijden en plezier in de bowling van Tossa de Mar

In het centrum, niet ver van Platja Gran, bevindt zich La Bolera, de bowling van Tossa de Mar. Naast de verschillende bowlingbanen, is er ook een bar en restaurant.

Beleef een gezellige tijd met familie, waar alle leeftijden elkaar kunnen uitdagen voor een potje bowlen. Dit is een ideale middag- of avondactiviteit. Plezier gegarandeerd!

Praktische informatie:

Adres: Avinguda Costa Brava, Tossa de Mar
Facebookpagina