Tennissen in Tossa de Mar

Wil je weer eens lekker los gaan met een tennisracket? Voor het plezier of om jouw favoriete sport te beoefenen zijn er verschillende clubs en faciliteiten in Tossa de Mar!

Speel zoals Rafael Nadal als je aan de Costa Brava verblijft!

Tennis, de perfecte sport om plezier te hebben!

Tennis is een geweldige all-round sport: je moet je armen en benen gebruiken, maar ook behendigheid, uithoudingsvermogen en snelheid spelen een rol. Een perfecte activiteit als je plezier wilt hebben met familie en vrienden!

Bovendien maakt de kwaliteit van het mediterrane klimaat tennis spelen aan de Costa Brava erg aangenaam. Maak het hele jaar door optimaal gebruik van de hevige zonneschijn en de milde temperaturen en haal je tennisracket onder het stof vandaan! Wanneer je ook komt, in het hoogseizoen of daar buiten, je zult geen moeite hebben om een plek te vinden waar je kunt tennissen.

De perfecte plek voor een vakantie met kinderen: boek een villa in Tossa de Mar!

Bekijk de huurvilla’s.

Waar kun je tennissen in Tossa de Mar?

Om te kunnen tennissen in Tossa de Mar, moet je naar een van de privéclubs in deze badplaats gaan. Hotels en sportclubs beschikken over een breed scala aan uitrusting en bieden toegang tot hun tennisbanen.

Er worden ook lessen gegeven aan kinderen en volwassenen in verschillende talen: dit kan de perfecte gelegenheid zijn om deze sport te ontdekken of je vaardigheden te verbeteren.

Wil je op een andere manier tennissen? Combineer ontspanning en sport met een potje strandtennis. Gewapend met een kleine houten racket, kun je jouw favoriete sport beoefenen op het hoofdstrand, op een ontspannen en informele manier aan de voet van de middeleeuwse vestingmuren.

Kun je een betere plek bedenken om te sporten? Wij niet!

Ontdek de plaatsen waar je kunt tennissen in Tossa:

Club Aire Libre
Adres: Ctra. Lloret, km. 3, Tossa de Mar.
Tel.: +34.972.34.16.70
Website

Resort Givorela
Adres: Apartado 330, Tossa de Mar.
Tel.: +34.972.34.00.00
Website

Gran Hotel Reymar
Adres: c/ Joaquim Esteve Esteve Llach, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.03.12
Website

Marina Tossa Hotel
Adres: Av. Catalunya, 27, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.02.21
Website

Hotel Don Juan
Adres: C/ Barcelona, 22, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.07.62
Website