Restaurant Marina in Tossa aan de Spaanse Costa

Op zoek naar een restaurant om goede paella te eten in Tossa De Mar? Dit is er één!

Restaurant Marina verwelkomt je in het centrum van één van de mooiste dorpjes van de Costa Brava om je de rijke Catalaanse traditionele keuken te laten (her)ontdekken.

Een familierestaurant in het centrum

Restaurant Marina is gelegen in het centrum van Tossa de Mar, niet ver van de kapel Mare de Deu dels Socors. Het restaurant ligt verborgen in een kleine straat, waar enkele tafels buiten staan op een schaduwrijk terras. Binnen is het interieur klassiek maar warm. Het restaurant heeft echter niet veel tafels, dus reserveren wordt aangeraden.

In dit typisch Catalaanse restaurant, gevestigd in Tossa de Mar sinds 1982, heerst een familiale sfeer. Het personeel is erg verwelkomend en sympathiek.

Kies voor Tossa de Mar als jouw volgende zomerbestemming voor een rustige vakantie!

Reserveer een vakantiehuis in Tossa de Mar.

Op het terras of binnen, je zult er zeker van genieten bij Restaurant Marina in Tossa !

Traditionele keuken van Tossa de Mar

In restaurant Marina worden visgerechten geserveerd van goede kwaliteit voor een goede prijs. Het restaurant staat overigens goed bekend in Tossa de Mar, onder zowel lokale mensen als toeristen.

U heeft de keuze tussen 3 verschillende menu’s tussen de 15 en 28 euro. De goedkoopste, het dagmenu, bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waarvoor je kunt kiezen uit verschillende Catalaanse specialiteiten. Je kunt hier ook “fidéau” proeven, de variant op paella en ook huisgemaakte paella’s. En natuurlijk niet te vergeten de visspecialiteiten en een grote keuze aan tapas. En je kunt er ook een zeer goede sangria bij kiezen!

Als je op zoek bent naar een goed adresje om traditionele Catalaanse keuken in Tossa de Mar te eten; ga dan zeker naar Restaurant Marina!

Praktische informatie:

Adres: Carrer del Tarull, 6, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.07.57
Website