La Roca de Toss Tossa de Mar

Naar de Costa Brava gaan zonder paella te eten? Dat is bijna heiligschennis! Het is echter niet altijd makkelijk om dé juiste plek te vinden om een goede paella te eten.

Bij La Roca de Tossa zul je niet teleurgesteld worden. In dit familierestaurant in het centrum van Tossa de Mar worden hele goede visspecialiteiten geserveerd. En dat alles voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een familierestaurant in het centrum van Tossa de Mar

De eetzaal is niet groot en de inrichting is simpel: hier geen tierelantijnen! La Roca de Tossa is een warm familierestaurant, dat zich onderscheidt door de kwaliteit van de keuken.

Het restaurant is ook goed gelegen in de badplaats, aangezien het zich in het centrum bevindt, niet ver van het hoofdstrand. De reputatie van het restaurant is echter goed, dus het is niet altijd even makkelijk om er een plaatsje te vinden. Je kunt dus het beste even reserveren.

Liefhebbers van paella en zeevruchten zullen zeker verleid worden door dit goede adresje in Tossa de Mar.

Duik in de Catalaanse cultuur en gastronomie tijdens jouw volgende verblijf aan de Costa Brava. Kies voor een verblijf in dit familiale en authentieke dorpje: Tossa de Mar.

Reserveer een vakantiehuis in Tossa de Mar.

Geniet van een onvergetelijke maaltijd bij La Roca de Tossa!

Een goed adres om paella te eten in Tossa de Mar

Je hebt het al begrepen; La Roca de Tossa serveert vooral vis- en zeevruchtenspecialiteiten. Je zult heel veel lokale mensen tegenkomen die hier een paella of de Catalaanse variant “fidéua” delen, die gemaakt is van vermicelli. Hier hoeft de kwaliteit niet te lijden onder de kwantiteit. De zelfgemaakte gerechten zijn gemaakt van verse streekproducten. En ze zijn allemaal even royaal.

Praktische informatie:

Adres: Calle Pola, 7, Tossa de Mar
Tel.: +34.872.98.11.88
Facebookpagina