El Portal in Tossa de Mar

El Portal is één van de beste adresjes in Tossa de Mar. Als je even wilt afwijken van de klassiekers van de Costa Brava, dan is dit een goede optie!

Kom proeven van de heerlijke en originele mediterrane keuken in dit kleine restaurantje in de oude stad.

Een restaurant met een terras bij de ingang van de oude stad

El Portal doet zijn naam eer aan: dit restaurant in Tossa de Mar bevindt zich bij de poorten van de oude stad, in een klein voetgangersstraatje. Het restaurant is gevestigd in één van de typische Catalaanse dorpshuisjes, met aan de voorgevel verschillende bloempotten. Je kunt hier zelfs genieten van enkele tafels op het mooie terras om je maaltijd te nuttigen.

Het personeel is erg aardig en zal je bedienen in een sympathieke en warme sfeer.

Kies voor Tossa de Mar, een kleine familiale badplaats, voor een onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava.

Reserveer een vakantiewoning in Tossa de Mar.

Een smakelijke en originele mediterrane keuken

El Portal onderscheidt zich van andere adresjes in Tossa de Mar. In dit restaurant in het historische centrum, worden verschillende gedurfde combinaties aangeboden uit de verschillende mediterrane keukens. De zoet-zout combinaties zijn vooral opmerkelijk!

Tussen de middag biedt El Porta een dagmenu van €14,50 aan met een grote keuze tussen verschillende gerechten. ’s Avonds zijn de tapas aan de beurt. Klassieke, maar ook meer gedurfde versies staan op het menu; er is meer dan genoeg keuze tussen de specialiteiten. En waarom geen lekker glas huisgemaakte sangria erbij?

Het pluspunt van restaurant El Portal de Tossa de Mar? Als je advies nodig hebt, dan legt het personeel met plezier de kaart en de bereiding van de verschillende specialiteiten uit.

Praktische informatie:

Adres: Carrer Dels Pescadors, 2, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.07.71