La Cuina de Can Simon

La Cuina de Can Simon is het enige sterrenrestaurant van Tossa de Mar. De keuken, geïnspireerd op de Catalaanse traditie, is verfijnd en de service is erg professioneel.

Dit is een goed adresje voor echte gastronomieliefhebbers of voor een speciale gelegenheid!

Eet smakelijk!

Een gastronomisch restaurant aan de voet van de stadsmuren van Tossa

In het historische centrum van Tossa de Mar, in wat “Villa Vella” wordt genoemd, ligt dit gastronomische pareltje verstopt. Het restaurant bevindt zicht in een oud vissershuis, met de typische regionale architectuur. Op twee etages kun je gerechten proeven in een klassieke maar verfijnde sfeer.

De reputatie van Cuina de Can Simon hoeft niet meer bewezen te worden: sinds 1988 leidt dezelfde familie deze keuken tot groot plezier van de plaatselijke bevolking en toeristen. Het restaurant heeft een Michelin-ster, wat getuigt van de kwaliteit van zowel de keuken als de service.

Dit is één van de beste adressen van Tossa de Mar om een speciale gebeurtenis te vieren of simpelweg voor een romantische avond!

Ontdek Tossa de Mar, de parel van de Costa Brava! Reserveer voor jouw volgende vakantie een huis in dit oude vissersdorpje.

Vakantiehuizen in Tossa de Mar bekijken.

Duik in de Catalaanse gastronomie!

Op de borden volgen verfijnde smaken elkaar op die direct vanuit de traditionele Catalaanse keuken komen. Je kunt hier dus proeven van gerechten die gemaakt zijn van producten uit de zee en van de aarde, altijd seizoengebonden en van hoge kwaliteit. En om dit alles af te maken is de presentatie uitmuntend!

Afhankelijk van je trek, je smaak en je budget, kun je kiezen tussen proeverij menu’s en gastronomische menu’s. Er is ook een mooie wijnkaart met betaalbare prijzen.

La Cuina de Can Simon biedt je de mogelijkheid om in de verfijnde en gedurfde Catalaanse gastronomie te duiken.

Praktische informatie:

Adres: carrer del Portal, 24, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.12.69
Website