Castell Vell in Tossa in Spanje

In het hart van het oude centrum ligt Castell Vell, een bekend restaurant in Tossa de Mar. Hier wordt de typische keuken van de Costa Brava geserveerd, maar ook wat meer gedurfde gerechten.

Een goed adresje voor vakantiegangers die van hun verblijf in Catalonië gebruik willen maken om de gastronomie te (her)ontdekken.

Een ideaal gelegen restaurant in Tossa de Mar

Een van de belangrijkste pluspunten van dit restaurant is de ligging midden in het historische centrum van Tossa de Mar. Na een wandeling door de middeleeuwse straatjes, kun je komen genieten in Castell Vell.

Je hebt de keuze tussen een fijn terras in de schaduw of enkele kleine tafeltjes binnen. In beide gevallen is Castell Vell een restaurant vol charme, waar zowel lokale mensen als toeristen al 45 jaar lang met veel plezier komen. Je krijgt er zeker een warm welkom en het personeel spreekt verschillende talen!

Ver van de drukte van de stranden, kun je hier genieten van een geweldig uitzicht op het historische centrum van de badplaats en proeven van de goede mediterrane keuken.

Een restaurant met traditionele mediterrane keuken in Tossa de Mar

Kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand in dit restaurant in Tossa de Mar. De gerechten zijn gemaakt met verse producten uit de buurt. Daaruit komt een verfijnde keuken voort, geïnspireerd door de mediterrane tradities en vaak met een twist. Dit restaurant is buitengewoon!

Je kunt kiezen tussen à la carte gerechten of verschillende menu’s. Het dagmenu van €22,90 bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en biedt keuze uit verschillende specialiteiten. Er bestaat ook een menu van €29,80 met meer keuze dan het eerste menu. Paella, vis, vlees of salade, er is voor ieder wat wils in Castell Vell!

De verzorgde presentatie van de gerechten draagt bij aan de verfijnde sfeer van dit goede adresje in Tossa de Mar.

Kom vakantie vieren aan de charmante Costa Brava: kies voor Tossa de Mar als volgende bestemming.

Vakantiehuizen in Tossa de Mar bekijken.

Praktische informatie:

Adres: Plaça del Pintor Roig i Soler, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.10.30
Website