La Placeta

Een betere omgeving om te eten in Tossa de Mar is moeilijk voor te stellen! Tussen de middeleeuwse muren biedt La Placenta een moderne gedurfde keuken.

Sla dit restaurant zeker niet over tijdens je verblijf in deze badplaats: er wachten hier mooie verrassingen!

Kies voor een romantisch diner in het hart van het middeleeuwse Tossa De Mar

Restaurant La Placeta bevindt zich binnen de versterkte muren van Tossa de Mar, bij de ingang van de citadel.

Dit is een goed adresje voor een romantisch avondje. Op een klein plaatsje, buiten de toeristische drukte, kun je hier genieten van de charmante sfeer van de Vila Vela van Tossa de Mar.

Je hebt de keuze tussen het kleine terras, ideaal in het frisse avondbriesje, of binnen in het design interieur.

Toe aan vakantie? Kies voor de rust van het authentieke Tossa de Mar.

Dit kleine Catalaanse dorpje dat van een ansichtkaart lijkt te komen biedt een ideale locatie voor een verblijf aan de kust.

Bekijk de vakantievilla’s in Tossa de Mar.

Proef de moderne kwaliteitskeuken

Met verschillende menu opties kun je proeven van de verfijnde gerechten gemaakt van verse kwaliteitsproducten. De kok geeft een nieuwe moderne twist aan grote klassiekers uit de mediterrane keuken. Het is een goede manier om de Spaanse keuken te herontdekken.

Zoals het volgens de gastronomische traditie van de Costa Brava hoort, vind je hier verschillende gerechten op basis van vis en zeevruchten. Vooral de paella is de moeite waard!

Kortom, restaurant La Placeta serveert mooi gepresenteerde gerechten. Hier wordt de moderne keuken niet gecombineerd met kleine hoeveelheden, in tegenstelling: de porties zijn royaal!

Praktische informatie:

Adres: Placa de Les Armes 2, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.08.72
Website