Can Sophia in Tossa

Dit gastronomische restaurant bevindt zich binnen de stadsmuren van Tossa de Mar. In een verfijnde en uitzonderlijke sfeer kun je hier eten van hoge kwaliteit krijgen.

Dit is een goed adres in de badplaats voor een romantisch diner of om een speciale gebeurtenis te vieren.

Een diner in een sublieme sfeer in het oude Tossa de Mar

Can Sophia verwelkomt je in een uitzonderlijke plaats met een chic interieur. Het restaurant is hoger gelegen in de oude stad en kijkt uit over de Middeleeuwse muren. Neem plaats aan één van de prachtige tafels in een rustige, gezellig sfeer.

Je hebt de keuze tussen het terras met een prachtig uitzicht over de muren van Tossa de Mar of de sfeervolle serre.

‘s Avonds is Can Sophia een elegante plek om te dineren in Tossa de Mar. Het is een goed adresje om een romantisch diner te organiseren.

Verblijf tijdens je volgende vakantie op een uitzonderlijke plek: organiseer een verblijf in Tossa de Mar! Met familie of geliefden, in dit oude middeleeuwse stadje liggen zoveel verrassingen verscholen.

Bekijk vakantiehuizen in Tossa de Mar.

Gastronomisch restaurant met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Als je gaat lunchen in Can Sophia, kun je kiezen voor een gastronomisch tapasmenu. De tapas zijn gemaakt van verse producten uit de buurt en combineren traditionele smaken met een innovatieve en gedurfde touch.

Voor ‘s avonds raden we het seizoensmenu van €29 aan. Je vindt hierin verschillende specialiteiten van vis, zeevruchten en groenten maar ook traditionele gerechten met een twist. Kijk zeker ook even naar de wijnkaart voor bij je maaltijd, want deze is van zeer goede kwaliteit.

Duik in de Catalaanse gastronomie met dit elegante en verfijnde restaurant.

Praktische informatie:

Adres: Carrer Roqueta, 10, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.35.36
Website