Beste Vlees Restaurant: Can Pini in Tossa de Mar

In een geweldige sfeer, typisch voor de Catalaanse vissersdorpjes, wacht het restaurant Can Pini je op in Tossa de Mar.

Er wordt hier traditioneel eten geserveerd, voornamelijk met zeevruchten en vis. De kwaliteit van de producten en de familiale sfeer van dit restaurant zullen iedereen een plezier doen.

Can Pini, een familierestaurant in Tossa de Mar

Gelegen in het centrum van Tossa de Mar, onderscheidt Can Pini zich van de andere restaurants in de straat. Naast de kwaliteit van de keuken, zul je ook de gezellige sfeer en het fleurige interieur waarderen.

Er is een warm welkom en met een beetje geluk kom je zelfs de eigenaar tegen, die je zelf alle gerechten kan toelichten.

Geniet van een onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava en kies voor een verblijf in Tossa de Mar.

Bekijk de vakantiehuizen in Tossa de Mar.

Kom de Catalaanse keuken proeven aan de voet van de stadsmuren van Tossa de Mar!

Proef de traditionele Catalaanse keuken

De kwaliteit van het eten, dat bereid is met verse producten, heeft gezorgd voor de goede reputatie van Can Pini. Je vindt hier verschillende menu’s voor een betaalbare prijs. Bijvoorbeeld een menu voor €16,50 met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Binnen dit menu heb je de keuze tussen verschillende Catalaanse specialiteiten.

De specialiteiten met vis en zeevruchten zijn vooral de moeite waard. We raden je “la zarzuela” aan; een Catalaans gerecht van zeevruchten en vis. Vleesliefhebbers zullen hier ook niet teleurgesteld zijn: er is keus genoeg!

Kies voor het dessert voor de beroemde crème catalana of het torentje van vers fruit.

Praktische informatie:

Adres: C/Portal, 12, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.02.97
Website