Platja Gran Strand Tossa de Mar

Platja Gran, dat gelegen is in het centrum van Tossa de Mar, is het belangrijkste strand van de stad. Met zijn uitgestrekte strand en zijn uitzonderlijke omgeving onderscheidt het zich van de andere stranden.

Er is een reden waarom National Geographic het rangschikte als een van de 25 beste stranden ter wereld! Zwem in een majestueuze omgeving, aan de voet van de middeleeuwse vestingmuren van het dorp Tossa de Mar.

Een van de mooiste stranden ter wereld…

Het hoofdstrand van Tossa de Mar staat bekend om zijn unieke landschap! Aan de ene kant de azuurblauwe stukken Middellandse Zee, aan de andere kant de okerkleurige wallen en smalle straatjes van de Vila Vella. Hier wordt de schoonheid van het dorp bijna overschaduwd door de schoonheid van de Middellandse Zee!

Vergeet niet dat je misschien al foto’s van dit landschap hebt gezien: het is een van de meest gefotografeerde plaatsen, niet alleen in de stad, maar ook aan de Costa Brava! Toeristen komen het hele jaar door langs voor een dagje of om een vakantie door te brengen in een pittoresk dorpje aan de Costa Brava.

Beleef een unieke ervaring in Tossa de Mar: zwem in een schilderachtig landschap en geniet van een uitzonderlijk uitzicht!

Voor een onvergetelijke vakantie, kies voor Tossa de Mar!

Boek een huuraccommodatie aan de Costa Brava met familie of vrienden!

Bekijk vakantiewoningen in Tossa de Mar.

Een strand met veel faciliteiten voor het hele gezin

Als we Platja Gran de Tossa de Mar aanbevelen, dan is dat niet alleen vanwege de schoonheid van het landschap! Het staat ook hoog aangeschreven voor de kwaliteit van de voorzieningen en activiteiten die er te vinden zijn. Dit gouden strand met fijn zand werd bekroond met een Blauwe Vlag die de kwaliteit (en de netheid!) van het water en de strandfaciliteiten aantoont.

Het strand van Tossa de Mar is ideaal om met kinderen te zwemmen! Ter plaatse kunnen ze ravotten en nieuwe vrienden maken dankzij de speelparken en de rustige ondiepe wateren van de kleine baai. Er is entertainment in de zomer.

Goed om te weten: het strand is rolstoeltoegankelijk.

Neem de tijd om te genieten van het uitzicht terwijl je geniet van een verse vruchtensap of een cocktail op een van de terrassen langs de Platja Gran. Ontspanning gegarandeerd!

Dit strand is erg druk in de zomer bij toeristen. Het is ook een vertrekpunt voor excursies over zee met boten met een glazen bodem, wat de drukte nog vergroot. Als je op zoek bent naar wat meer rust en stilte, maar aan de voet van de wallen van Tossa wilt blijven, kies dan voor het strand van Es Codolar.