Karting

Een combinatie tussen een motorsport, ontspanning en plezier: karting is de perfecte activiteit om samen met vrienden te doen!

Ervaar de snelheid en sensaties van brandend rubber op het kartingcircuit van Tossa de Mar.

Beleef plezier met vrienden in Tossa de Mar door te gaan karten

Als je op vakantie bent met vrienden in Tossa de Mar of als je hier een vrijgezellenfeest viert, waarom dan niet een paar rondjes op het circuit proberen?

Voor diegenen die op zoek zijn naar een origineel idee om een vrijgezellenweekend te vieren, hier is een activiteit die gegarandeerd iedereen tevreden zal stellen! Je zal naar huis gaan met niets dan onvergetelijke herinneringen!

Kies een van de karts in het kartingcircuit van Tossa de Mar, daag je vrienden uit en win de race! Wordt een van de beste Formule 1-chauffeurs op het circuit van deze badplaats en beleef de sensatie van karting!

Ben je met vrienden op vakantie aan de Costa Brava? Heb je overwogen om een villa te huren? Krijg waar voor je geld!

Bekijk de huurvilla’s van Tossa de Mar

Karting pakketten in Tossa de Mar

Voor speciale feesten, bieden organisaties verschillende pakketten aan die karting omvatten. Deze bestaan meestal uit een paar oefenrondes, evenals rondes gereden op tijd. Om een dagje karting met vrienden te organiseren, kun je contact opnemen met een van deze twee bureaus in Tossa de Mar.

D-Aventura
Adres: Severo Ochoa 7 B, Tossa De Mar.
Tel.: +34.935.16.09.28
E-mailadres: info@d-aventura.com
Website

Global Aventura
Tel.: +34.972.10.59.11
E-mailadres: info@globalaventura.net
Website