Je verblijf in Tossa de Mar voorbereiden: praktische informatie.

Je vakantie goed organiseren? Dat is de beste manier om een geslaagd verblijf te hebben! Ontdek onze tips en tricks om een verblijf in Tossa de Mar voor te bereiden.

Heb je vragen over transport, administratie, noodnummers, transport ter plaatse, verblijf of verzorging in Spanje?

Dankzij onze artikelen over deze onderwerpen kun je in alle rust genieten van jouw vakantie aan de Costa Brava!

Waarom voor Tossa de Mar kiezen voor je volgende vakantie?

Tossa de Mar is niet de meeste bekende badplaats van de Costa Brava. Het ligt aan de Catalaanse kust, in de provincie Girona en heeft veel voordelen.

Hier zijn 3 goede redenen om van Tossa de Mar jouw volgende vakantiebestemming te maken.

1 – Makkelijk bereikbaar

De badplaats heeft, op 50km van Girona en 100km van Barcelona, een ideale ligging in Catalonië. Met de auto of met het openbaar vervoer, ontdek de beste manier om naar Tossa de Mar te komen.

Eenmaal ter plaatse zul je je moeten informeren over het rijden en parkeren in de stad. Maar geen paniek: wij bereiden je voor met het artikel “Rondrijden en verplaatsen in Tossa de Mar en omgeving”.

Ontdek de charme van Tossa de Mar en de omgeving!

2 – Een authentieke familiebadplaats

In Tossa de Mar kom je vooral families tegen uit Catalonië maar ook uit de rest van Europa die komen om te genieten van de charme en rust in dit oude vissersdorpje. De fijne sfeer en rust in het centrum en de oude stad hebben al veel mensen verleid! Ben jij de volgende? Want hoewel het toerisme hier is toegenomen en hoewel het in het hoogseizoen erg druk is, heeft Tossa de Mar zijn authenticiteit kunnen behouden.

Je kunt hier ook profiteren van de verschillende diensten die zijn ontwikkeld voor toeristen. Er zijn natuurlijk winkels en supermarkten om boodschappen te doen, maar je kunt ook een leuke shopdag in Tossa de Mar of omgeving doorbrengen. Bekijk voor meer informatie “shoptips” in de badplaats en omgeving.

3 – Een ideale ligging aan de Costa Brava

Tossa de Mar is een goede uitvalsbasis om de verschillende steden maar ook dorpjes van de Costa Brava te ontdekken. Geniet van de zee en geweldige kreekjes en van het binnenland met het Cadiretes gebergte op enkele minuten afstand.

Er zijn verschillende mogelijkheden om optimaal te genieten van jouw vakantie in Tossa de Mar.

Met familie of vrienden, voor cultureel toerisme, natuurtoerisme of sportief toerisme, Tossa de Mar is DE bestemming in Spanje!

Een goed georganiseerd verblijf is de sleutel tot succes!

Om vervelende verrassingen te voorkomen en een onvergetelijke zomer te beleven, is het geheim om je verblijf voor te bereiden.

Ter plaatse hoef je dan niets anders te doen dan te ontspannen!

Reserveer meteen om zeker te zijn van een geweldige, goed gelegen accommodatie die op je wacht bij aankomst in Tossa de Mar. Ontdek de beste accommodaties in Tossa de Mar.

Kies voor een verblijf in ideale omstandigheden met een huis van Club Villamar.

Vakantiehuizen in Tossa de Mar bekijken.

Vergeet niet om het artikel over “noodnummers en handige adressen in Tossa de Mar” mee te nemen. Je zult het misschien niet nodig hebben, maar zoals het spreekwoord luidt “beter voorkomen dan genezen!”.