Beste activiteiten om te doen in Tossa de Mar

Ga je op vakantie naar Tossa de Mar en ben je op zoek naar iets om te doen? Of wil je simpelweg je volgende vakantie doorbrengen in een dynamische omgeving?

In dit artikel vertellen we je alles over de water- en sportactiviteiten van Tossa de Mar.

Verveel je je soms tijdens een vakantie? Aan de Costa Brava is dat onmogelijk!

Een perfecte setting om verschillende sporten uit te oefenen

Het is nog niet zo makkelijk om vakantie-activiteiten te vinden die iedereen leuk zal vinden… En wanneer slecht weer aan deze vergelijking wordt toegevoegd, wordt het zelfs nog ingewikkelder!

Gelukkig is Tossa de Mar een zonnige bestemming waar het zelden regent. Welkom in Spanje en de Costa Brava: de perfecte plek voor een zonvakantie!

Er is hier een breed aanbod van verschillende activiteiten. Of je nu een fan bent van de zee of liever op vaste grond blijft; of je nu naar Tossa de Mar komt met je familie of met vrienden, er is voor ieder wat wils!

Naast de maritieme setting en het beboste binnenland is de stad uitgerust met verschillende clubs en sportactiviteiten. Genoeg om sportfanatiekelingen te verheugen! Of je nu houdt van hardlopen in de morgen, een wandeling maken of een teamsport spelen: alle condities zijn perfect voor het uitoefenen van sport en het ontdekken van originele activiteiten.

Het zachte klimaat, milde temperaturen en goede kwaliteit aan sportuitrusting en clubs in Tossa de Mar garanderen stuk voor stuk dat jouw verblijf geweldig gaat worden!

Pak het eens anders aan en huur geen hotelkamer maar geniet van het buitenleven door een villa te huren in Tossa de Mar.

Bekijk de beste aanbiedingen voor vakantievilla’s!

Kom tot rust, maak plezier en laat jezelf verrassen: alles is mogelijk in Tossa de Mar!

Tossa de Mar is een klein kustplaatsje aan de Costa Brava, de wilde kust van Catalonië. Nautische activiteiten staan daarom in het bijzonder in de spotlight hier. Je zal verwend worden door de ruime keuze aan zee-excursies en watersporten die je tot je beschikking zult hebben.

In het beboste en bergachtige binnenland kun je genieten van een ander soort activiteit, meer één met de natuur en ver weg van de massa’s mensen aan de kust. Te voet of per fiets zijn er verschillende manieren om Catalonië te ontdekken: het enige dat je hoeft te doen is de activiteit te vinden die het beste bij jou past en je bent klaar om het ongelooflijke landschap te verkennen!

Of je nu alleen op pad gaat, met een andere persoon of met je familie, of je nu meer een strandpersoon of een bergpersoon bent, een feestbeest of een natuurliefhebber, een durfal of een toegewijde sportman: ontdek zes watersporten- en activiteiten die jouw vakantie in Tossa de Mar onvergetelijk zullen maken.

Wandelingen in en rondom Tossa de Mar

Zee-excursies in Tossa de Mar

Scubaduiken en snorkelen in Tossa

Fiets- en mountainbike-excursies

Waar kun je tennissen in Tossa de Mar?

Go-karting