Water World in Lloret de Mar: Plezier Voor Het Hele Gezin!

Water World is een onmisbaar waterpark aan de Costa Brava.

Met meer dan 30,000m² aan waterattracties en leuke activiteiten zal dit het hele gezin plezieren!

Een pretpark in een ideale omgeving

Het Water World waterpark is direct naast Lloret de Mar gelegen, in het midden van een pijnbomenbos. Er zijn veel attracties die allen zullen aanspreken en zeker de kinderen. We raden deze activiteit aan tijdens je familievakantie aan de Costa Brava.

Daarnaast zijn de natuurlijke omgeving en het klimaat van Lloret perfect voor dit soort wateractiviteiten. Een leuke manier om af te koelen tijdens de hete zomerdagen!

Naast de attracties heeft het park vele faciliteiten. Je vindt er bijvoorbeeld verschillende lunchopties: restaurants, snacks en picknick plekken. Om maar te zwijgen van de churros die je kunt delen met je familie tijdens snacktijd!

Er is ook een ligstoelverhuurservice en een kleedkamersysteem waar je je eigendommen kunt achterlaten.

Alles is zo ontworpen om je dag in Water World zo plezierig en comfortabel mogelijk te maken.

Veel plezier in het water

Het Water World park in Lloret de Mar biedt activiteiten voor alle leeftijden en voorkeuren. Kinderen kunnen een geweldige tijd hebben dankzij de attracties die voor hen zijn ontworpen. Kiddie Island en Kids Water World zijn twee rustige gedeeltes met verschillende speeltuinen voor kinderen onder de 6 jaar. Er is ook een piratenschip! De glijbanen van het park zijn geschikt voor verschillende leeftijden, met meer glooiende afdalingen voor kinderen.

Calma en Family Lagoon zijn plekken waar het hele gezin samen kan zijn.

Maar het waterpark is niet alleen voor families! Vriendengroepen op vakantie zullen ervan genieten hier een dag door te brengen. Het park, perfect voor sensatiezoekers of diegenen die ervan houden te ontspannen in het water, staat garant voor een hoop plezier en goede herinneringen. Alleen of met een groep, ontdek de snelheid van de Speed Furious attractie of X-Trem mountain.

Een korte omweg naar de Jacuzzi of het golfslagbad bieden je de mogelijkheid te ontspannen aan het einde van de dag.

Water World is zowel voor kinderen als volwassenen een onmisbare dag uit in Lloret de Mar. Het aanbod van verschillende activiteiten staat er garant voor dat je een leuke tijd zult hebben!

Er zijn veel andere plekken aan de Costa Brava om te genieten van waterattracties en een leuk dagje uit te hebben met je familie. Een andere mogelijkheid is om een uitstapje te maken naar Marineland Cataluña. Dit park combineert waterglijbanen en waterspelletjes met een zeedierentuin. Dolfijnen, zeeleeuwen en pinguïns zullen voor een dag je metgezellen zijn! Zie voor meer informatie ons artikel op ”Een dag in het water in Marineland”.

Heb je zin in nog één laatste duik? Waarom niet een villa met zwembad boeken voor je vakantie?

Huur nu je voordelige villa!

Handige informatie

Adres: Ctra. Vidreres, 1.2 km, Lloret de Mar.
Als je geen auto hebt is er een gratis bus die je van Lloret de Mar erheen zal brengen.
Prijs: toegang voor volwassenen (+1.20m) is € 33; kinderen tussen 0.8m en 1.20m voor € 19; gratis voor kinderen kleiner dan 0.8m. Er is ook een familiekaartje voor € 85.
Tel.: +34.972.36.86.13
Emailadres: waterworld@waterworld.es
Website