Gnomo Park – Fantastisch voor de kids in Lloret!

Gnomo Park is het pretpark ontworpen voor kinderen. Met een kabouterthema zullen kinderen genieten van de verschillende leuke activiteiten die worden aangeboden.

Een echt magische ontsnapping tijdens je verblijf aan de Costa Brava

Ga het magische universum van kabouters binnen

Gnomo Park ligt ten zuiden van Lloret de Mar, aan de weg naar Blanes, midden in een Mediterraan pijnbomenbos. De perfecte omgeving voor een pretpark waar kabouters, deze kleine magische wezens die in het bos leven, de hoofdattractie zijn.

Kinderen zullen het heerlijk vinden te kunnen genieten omgeven door de natuur en frisse lucht, ver van de drukte van het centrum van Lloret de Mar.

Naast de attracties heeft het park verschillende faciliteiten. Het La Farga del Gnom restaurant heeft verschillende gerechten voor de lunch, zoals salades, pizza’s, pasta en vooral een kindermenu! Met een capaciteit voor 200 person, kunnen er ook evenementen worden georganiseerd. Een goed idee als je het verjaardagsfeestje van je kind in Lloret organiseert!

Verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden

Al is het Gnomo Park vooral gericht op jongere kinderen, kan het hele gezin zich hier vermaken.

Adventure Golf
Beoefen minigolf in een unieke omgeving! Tussen de pijnbomen dwaal je door de wereld van kabouters terwijl je een 18-hole circuit aflegt. Een activiteit die niet alleen voor kinderen is: je gaat misschien wel helemaal op in het spel!

Kinderspeeltuin
Deze ruimte, specifiek voor kinderen onder de 12 jaar oud, wisselt binnen- en buitenactiviteiten af. Mis tussen de vele attracties het ballenbad, de minikarts en de waterspelletjes niet.

Interactieve games rooms
De ruimte waar zelfs de oudste mensen terugkeren naar hun jeugd. Met de arcadegames en videogames, maar ook de pooltafels en twee bowlingbanen is dit de ideale plek om met de hele familie te spelen.

Mis als je van activiteiten in de natuur houdt het Aventura Park niet. Dit klimbos, net naast de deur, zal iedereen aanspreken met de verschillende circuits in de boomtoppen, waarvan er één speciaal voor de kleintjes is.

Ga je met je familie naar Lloret de Mar?

Boek nu je vakantiewoning!

Handige informatie

Adres: carretera de Lloret a Blanes, Lloret de Mar
Prijs: Minigolf: €7.50. Kinderspeeltuin: €8.80. Package met toegang tot minigolf, kinderspeeltuin en trampolines: €13.90
Tel.: +34.972.36.80.80
Website