Waar lekkere taart te eten Lloret de Mar?

Niet alleen in Nederland kun je lekkere taarten en gebakjes eten! Je zult in Lloret de Mar uitstekende plaatsen vinden om opnieuw uitgevonden klassiekers te eten of nieuwe smaken te ontdekken.

Ideaal voor een feestmaal of een smakelijke snack!

Spaanse taarten en gebakjes!

Het is belangrijk om geen vooroordelen te hebben ten aanzien van Spaanse taarten en gebakjes voordat je ze geprobeerd hebt, omdat ze anders zijn dan de desserts die je gewend bent. Je zult merken dat de gebakjes bedekt zijn met glazuur of gevuld zijn met chocolade of slagroom.

Spanje heeft ook haar eigen specialiteiten, zoals de ensaimada, een soort natuurlijke brioche in de vorm van rozijnenbrood. Je kunt deze vinden bij de bakker of banketbakker of de verschillende cafés in Lloret de Mar. Neem bij je koffie of koude drank een van deze kleine traktaties en ontdek de geneugten van deze Spaanse snacks!

Zin in zon, zee en warm zand? Geniet van een droomvakantie in Lloret de Mar!

Boek je vakantie in Lloret de Mar.

Goede plaatsen om taart te eten in Lloret de Mar

Van de vele banketbakkerijen en bakkerijen in Lloret de Mar, hebben we er 3 uitgekozen die je zullen verrassen met hun kwaliteit.

Pasteleria Kapriz

Er is een enorme keuze aan taarten in deze banketbakker in het centrum van Lloret de Mar! Of je nu een snack wilt of een dessert om mee te nemen, alles brengt je ogen en smaakpallet in vervoering. Naast de klassieke desserts, zoals taartjes, cupcakes en biscuitgebak, biedt Pasteleria Kapriz op maat gemaakte taarten met decoratie naar keuze. Geef je kind voor zijn verjaardag een taart in Amerikaanse stijl, versierd met de gewenste kleuren en thema’s. Dit moet vooraf besteld worden. Natuurlijk hebben ze ook gebakjes en brood. De taarten worden geserveerd als individuele porties of om te delen. Als je dat liever wilt, kun je binnen eten aan een van de tafels.
Adres: Carrer Pere Codina i Mont, 15, Lloret de Mar
Tel. :+34.627.23.04.22
Website
Facebookpagina

Pdepa Bakery

In deze banketbakker en bakkerij vind je verschillende soorten taarten en gebakjes en andere zoete traktaties. Als je de beroemde ensaimada wilt proberen is dit de perfecte plek! Ze serveren ook verse of warme dranken en hartige specialiteiten zoals platte broden.
Adres: Avda Rbla, Barnes, 8, Lloret de Mar
Tel. :+34.972.36.42.93
Facebookpagina

Pastisseria Paris

Pastisseria Paris heeft drie vestigingen in Lloret de Mar. Het brood ligt naast individuele taarten of taarten om te delen en allerlei soorten gebakjes, zoals chocoladecroissants. Het is ook mogelijk churros te kopen. Fijnproevers zullen het waarderen rustig hun taarten te kunnen eten aan een van de tafels die er staan.
Adres: Avinguda de Josep Pla i Casadevall, 38, Lloret de Mar
Tel. :+34.972.37.10.01
Website
Facebookpagina