Lloret de Mar als koppel: kies voor een droomvakantie in Spanje!

Zou je graag op vakantie gaan of een weekendje weg willen? Zon, zee en warm zand? Lloret de Mar is DE bestemming!

Ontdek onze selectie aan activiteiten en uitstapjes voor een romantisch verblijf.

Voor een romantisch weekendje voor twee, of het nu een last-minute-beslissing is of niet, is Lloret de Mar de perfecte bestemming.

Dit stukje paradijs is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Kristalhelder water, stranden, berglandschappen en tapas. Wat is er beter dan een break te nemen van de dagelijkse sleur?

Ga naar de Costa Brava voor een romantische uitstapje – het zal je even ver weg van alles brengen!

Boek voor je romantische vakantie in Lloret een droomvakantievilla!

Bekijk de te huren villa’s in Lloret de Mar.

Ontdek 3 goede manieren om het meeste uit je romantische vakantie in Lloret de Mar te halen:

1. Ontdek Lloret de Mar, een stukje paradijs aan de Costa Brava

In Lloret de Mar is elke dag anders! Tussen alle activiteiten die het te bieden heeft, zijn er meerdere perfect voor stelletjes. Profiteer van jouw vakantie in Lloret de Mar door het erfgoed en de omgeving van de Costa Brava te ontdekken.

– Houd je van de natuur? De Tuinen van Santa Clotilde zijn een oase van rust. Naast de luxueuze vegetatie en de kalme sfeer hebben de tuinen tevens een van de beste uitkijkpunten van Lloret.

– De stranden zijn een van de voornaamste bezienswaardigheden van Lloret. Brede zandstranden of intieme baaitjes – de keuze is aan jou. Zonnebaden, zwemmen of snorkelen: dit zijn slechts enkele van de vele activiteiten die je kunt doen op elk van de 5 beste stranden in Lloret de Mar.

– Om te genieten van de zee kun je ook een bootexcursie maken. Gewoon met z’n tweetjes of als deel van een groep, vind de formule die voor jou past om de Catalaanse kust in je eigen tempo te ontdekken.

– Doorbreek je routine en breng quality time met elkaar door! Samen wandelen is een perfecte ontspanning om hand-in-hand de Costa Brava te ontdekken. Lees ons artikel over romantische wandelingen in Lloret de Mar om de beste routes te leren kennen.

2. Maak plezier en beleef onvergetelijke momenten

Vakanties moeten leuk zijn, vind je ook niet? In Lloret de Mar is er geen gebrek aan originele en vermakelijke activiteiten!

– Wat dacht je van het ontdekken van de verborgen plekken van de kust van Lloret de Mar? Neem een kajak met je betere helft en spendeer enkele memorabele uren al peddelend op de Middellandse Zee. Vind een verborgen baai en neem een duik!

– Wanneer de avond valt kun je genieten van de ontspannen feestsfeer die zich over de stad verspreidt. In Lloret de Mar zijn er genoeg barretjes om uit te kiezen! Raadpleeg ons artikel over “Waar uit te gaan als koppel in Lloret” om jouw romantische avonden tijdens je verblijf te organiseren.

3. Relax en geniet van enkele romantische momenten

Verkenningen, grappige en originele ervaringen…ze zijn allemaal leuk, maar laten we het meest essentiële deel van je vakantie niet vergeten: ontspanning! Haal het meeste uit je vakantie als koppel in Lloret de Mar om je batterijen op te laden.

– Wil je je in de watten laten leggen? Plan dan een dagje spa met je partner!

– Tussen de vele opties waaruit je kunt kiezen wat betreft uit eten gaan in Lloret, raden we een selectie van 5 restaurants aan die perfect zijn voor een romantische maaltijd.

Als je voor een langere periode blijft, overweeg dan om de regio iets buiten Lloret de Mar zelf te ontdekken: we kunnen 10 onvergetelijke excursies in Catalonië aanraden!