5 Romantische Restaurants in Lloret de Mar

Doorbreek je dagelijkse routine: profiteer van je vakantie om een romantisch diner in Lloret de Mar te organiseren! Je kunt er verschillende plekken vinden waar je een uitmuntende avond samen als stel kunt doorbrengen.

Uit alle geweldige restaurants raden we deze 5 romantische restaurants aan.

Een romantische maaltijd met Spaanse smaken

Combineer een exceptionele setting met Mediterrane smaken en je hebt het perfecte recept voor een romantische maaltijd!

In Lloret de Mar is de keuze aan restaurants groot en het zal niet veel moeite kosten om er een te vinden die past bij jouw budget en smaak. Het zal je opvallen dat zelfs in de chique restaurants, de prijzen doorgaans lager zijn dan in Nederland.

5 goede plekken om naartoe te gaan voor een romantisch diner in Lloret de Mar

El Romani

Deze tapasbar in het centrum van Lloret heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovenal zal je er een erg warm welkom ontvangen, wat altijd fijn is!

El Jardi

El Jardi, gelegen in het centrum van Lloret, serveert een variëteit aan Catalaanse specialiteiten. Uitnodigend en rustig, is het de perfecte plek voor een diner van twee.

El Trull

De atmosfeer is hier wat luxer! In dit restaurant, gelegen pal naast Canyelles Beach, is het eten verfijnd. Maar het echte cadeautje is het uitzicht op zee!

Sant Pere del Bosc Restaurant

In een exceptionele natuurlijke en historische setting kun je het Sant Pere del Bosc restaurant vinden. Deze plek is zowel een lust voor je ogen als voor je gehemelte!

Freu

Als je op zoek bent naar een chique plek om met z’n tweetjes te dineren, zou je eens moeten kijken bij het restaurant van het hotel Guitart Monterrey, de Freu. In het stadshart van Lloret de Mar, in een prachtige setting, biedt het restaurant een nieuwe kijk op de Catalaanse keuken.

Wat denk je van het organiseren van een romantisch diner thuis? Steek de kaarsjes aan en pak groots uit: alles ligt klaar om van een droomavond in jouw vakantievilla te genieten.

Zie de villa’s te huur in Lloret de Mar.