Top 5 excursies op zee in Lloret de Mar

Veel boottochten vertrekken vanuit Lloret de Mar. Je kunt rond het vakantieoord varen en de Costa Brava vanuit een ander gezichtspunt bekijken.

Als je prachtige landschappen wilt zien en wilt zwemmen in de gebieden die niet bereikbaar zijn vanaf het land, dan is dit artikel iets voor jou!

De Costa Brava en zijn adembenemende landschappen

De geografische ligging van Lloret de Mar is ideaal: in het zuiden van de Costa Brava ligt het vakantieoord tussen de Middellandse Zee en een bergachtig binnenland. Met vele kilometers kustlijn is het een ideale plek om te genieten van de zee en watersporten.

Wanneer je Lloret verlaat zul je een ruige kustlijn ontdekken, onderverdeeld in kleine vissersdorpjes en prachtige stranden en baaien. Werkelijk een uitzonderlijke omgeving. Je zult ongewone landschappen ontdekken, perfect om even uit het dagelijks leven te ontsnappen en je vakantie optimaal te benutten.

Er zijn 2 mogelijkheden om deze betoverende kust te ontdekken: over land, via de “cami de ronda”, de wandelpaden die de kustlijn van de Costa Brava volgen, of via de zee, met tal van excursies aan de Middellandse Zee aangeboden in Lloret de Mar.

Zin in zee en zon? Lloret de Mar is de bestemming voor jou!

Boek jouw vakantiehuis in Lloret de Mar.

Lloret de Mar: de ideale plek om van de zee te genieten!

Lloret, het vertrekpunt voor excursies op zee

Toeristen komen op vakantie naar Lloret de Mar om te genieten van het weer, de kwaliteit van de natuurlijke omgeving en het nachtleven. Het moet gezegd worden dat de zee en de zon samenkomen en een adembenemend landschap creëren. Als je wilt ontspannen en even weg wilt zijn van de drukte van het stadscentrum, waarom maak je dan geen uitstapje?

We kunnen een duik nemen aan de grote stranden van Lloret de Mar, maar ook in de kleine afgelegen baaien. Om er te komen, kies je voor een van de boottochten die vanuit het vakantieoord vertrekken.

Er zijn ook andere manieren om de Costa Brava te ontdekken! De rijkdommen van de onderwaterzeebodem zijn bijvoorbeeld niet te missen. Voor een adrenalineboost kun je ook kiezen voor jetskiën, parasailen of zelfs een bananenboot.

De excursies op zee vanuit vanuit Lloret de Mar worden weerspiegeld in de toeristen: gevarieerd. Of je nu op zoek bent naar een excursie met vrienden of een activiteit voor kinderen, er bestaat een grote keuze aan excursies op zee. Er is iets voor ieder budget.

Hier zijn 5 dingen om te doen in Lloret de Mar

Excursie op een catamaran

Boot met glazen bodem

Op maat gemaakte excursies en bootverhuur

Feesten op zee

Zee en adrenaline

Merk op dat alle adressen van serviceproviders beschikbaar zijn op de website van het toeristenbureau van Lloret de Mar.