Een dagje winkelen in Lloret de Mar

Lloret de Mar is een groot openluchtwinkelcentrum. Je vindt er zowel modeboetieks, accessoires, parfumerieën en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen: de stad heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldig dagje winkelen.

Volg de gids!

1. Kledingwinkels

In het centrum van Lloret de Mar vind je de belangrijkste merken naast de kleine boetieks. Je zult er, met name in Sant Pere straat, veel internationale merken vinden zoals Benetton of Celio en Spaanse merken zoals Mango, Shanna, Bershka, Zara of Desigual.

Merk op dat de Spaanse merken minder duur zijn in Spanje dan elders. Daarom zijn er koopjes te vinden in de winkels in Lloret de Mar!

Aan zee, naast de Passeig Verdaguer, heeft de TK Jeans Outlet bekende merken jeans tegen verlaagde prijzen.

Haal het maximale uit je vakantie in Lloret de Mar: boek een villa vanaf € 319 per week.

KLIK HIER voor de mooiste luxe villa´s in Lloret de Mar

2. Waar koop je accessoires en schoenen in Lloret de Mar?

De sportievelingen kunnen gebruik maken van de Intersportwinkel in het stadscentrum. Je vindt er tal van sportartikelen, een grote keuze aan sneakers en sportschoenen, evenals strandaccessoires.

Als je op zoek bent naar schoenen in Lloret, bieden veel winkels verschillende merken tegen verschillende betaalbare prijzen. Het merk Vives, bekend in Europa, verkoopt kwaliteitsschoenen voor het hele gezin.

Zij met een kleiner budget geven de voorkeur aan Marypaz, gelegen tegenover Vives. Dit merk is erg populair op het Iberisch schiereiland en verkoopt damesschoenen tegen een zeer lage prijs. Pumps, sandalen, sneakers of formele schoenen, je vindt wat je zoekt! Aan het einde van het hoogseizoen of tijdens de verkoop zijn er zeer interessante promoties.

Er zijn veel andere schoenenwinkels in Lloret de Mar. Capriccio verkoopt onder andere de duurdere schoenen maar tijdens de uitverkoop kun je hier een koopje doen.

Liefhebbers van handtassen moeten een omweg maken naar een van de Boutiques Paris, in Carrer Torrentó of Carrer la Vila. Ze verkopen een groot aantal luxe merken in verschillende stijlen en maten. Bij Desigual vind je ook kleurrijke tassen en portemonnees. Als je op zoek bent naar goedkope tassen, probeer dan de Joian.

De meeste modemerken in Lloret de Mar bieden accessoires om je outfit compleet te maken. Sommige, zoals Bijou Brigitte, zijn alleen gespecialiseerd in modeaccessoires. Deze kleine boetiek biedt een uitgebreide keuze aan goedkope sieraden, sjaals en haaraccessoires.

3. Make-up en parfum

We kunnen veel parfumerieën vinden in de straat Sant Pere. Binnen staan de parfums van topmerken naast schoonheidscrèmes en make-up. Als je flesje parfum leeg is of je je make-up wilt vernieuwen, vind je veel beauty winkels in Lloret de Mar, waaronder bijvoorbeeld Douglas.

Om te profiteren van je dagje winkelen en de ongelooflijke aanbiedingen, raadpleeg dan ons artikel over winkelevenementen in Lloret de Mar. Naast de twee keer per jaar in Spanje gehouden uitverkoop, organiseert de stad Lloret meerdere keren per jaar evenementen die volledig gewijd zijn aan winkelen.

Voor meer informatie over modemerken in Lloret de Mar, raadpleeg de website van het VVV-kantoor in Lloret de Mar.

Boek HIER uw luxe villa in Lloret de Mar !