Catamaran excursies in Lloret de Mar

We hebben niet vaak de mogelijkheid om met een catamaran de zee op te gaan! Beleef een onvergetelijke ervaring in Lloret de Mar door te kiezen voor een excursie op een legendarische boot langs de Costa Brava.

Je zult het schitterende landschap van de kustlijn ontdekken en genieten van eersteklas service.

Een adembenemende excursie langs de Costa Brava

Waarom profiteer je niet optimaal van je vakantie en ervaar je nieuwe sensaties? Verwen jezelf met een tijdloos moment door te kiezen voor een excursie met een catamaran. De vertrektijden zijn tweemaal per dag vanaf het grote strand in Lloret de Mar en het strand van Fenals. Je vaart ongeveer 1 uur lang langs de Costa Brava en zijn kleine baaien.

Deze excursie is toegankelijk voor zowel gezinnen als groepen vrienden. Naast het ontdekken van de kustlijn vanuit een ander oogpunt, kun je ook plezier hebben in het water. Een activiteit die volwassenen en kinderen zeker zal bevallen.

Beleef een onvergetelijk verblijf in Lloret de Mar door een familievilla te huren!

Bekijk de villa’s te huur in Lloret.

Excursies op een catamaran vertrekken vanaf het strand van Fenals

Geniet van eersteklas service op zee

Eenmaal op zee laat de boot na ongeveer 1 uur het anker vallen. Je hebt 2 uur om te genieten van de pauze in de buurt van een van de baaien aan de ruige kustlijn. Dit speciale moment, ver weg van de drukte van Lloret de Mar, geeft je de tijd om te ontspannen aan boord of om te zwemmen. Er wordt een maaltijd met gegrild vlees en salades aangeboden. Aan boord worden accessoires aangeboden voor plezier in het water en muziek kan tijdens de boottocht worden gespeeld.

Om een excursie per catamaran te boeken die vertrekt vanuit Lloret de Mar, ga je naar de kust van het grote strand in Lloret, waar je het kantoor Catamaran Sensations vindt.

Handige informatie:

Catamarans Sensations
Adres: Passeig Agusti i Font, lloret de Mar
Tel. :+34.627.00.33.07
E-mailadres : info@catamaransensation.com
Website

Catamarans Lloret de Mar
Adres: Passatge Sant Pere, 5, 2n 1a , Lloret de Mar
Tel. :+34.673.86.48.86