Waar houd je een seminar in Lloret de Mar? Infrastructuur en diensten

Heb je genoeg van saaie grijze kantoren en zie je het bedrijfspand elke dag? Verander de setting voor jouw bedrijfsevenementen en zorg voor een uitzonderlijke ervaring aan de Costa Brava voor je personeel.

Ontdek de infrastructuur en diensten die beschikbaar zijn om je bedrijfsevenement in Lloret de Mar te organiseren.

Infrastructuur en diensten voor seminars

In Lloret vind je ongeveer 80 vergaderzalen met een capaciteit om tussen de 30 en 800 mensen te huisvesten. Ze worden gedeeld tussen de hotels in de stad en bieden aangename vergaderruimtes. Sommige hebben zelfs uitzicht op de Middellandse Zee. Wat is er nu een betere omgeving voor je bedrijfsevenement?

Bezoek de speciale pagina op de website van het Lloret Convention Bureau om de verschillende vergaderruimtes die te huur zijn in Lloret te bekijken.

Drie conferentie- en congrescentra in Lloret

Als je op zoek bent naar een grote ruimte voor al jouw personeel of zakenpartners, kies dan voor een van de congrescentra in Lloret. Deze centra hebben niet alleen de capaciteit om een groot aantal deelnemers te ontvangen, ze zijn ook uitstekend voor de kwaliteit van hun onthaal en hun ervaring in het hosten en organiseren van professionele evenementen.

– Costa Brava conferentiecentrum

Het conferentiecentrum van Lloret, gehuisvest op het terrein van Lloret de Mar Casino, heeft verschillende modulaire ruimtes ter beschikking voor een seminar of productlancering. Er is ook een eetruimte.

Adres: Av. Vila de Tossa, 27-43, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.11.66
E-mail: mice@gccb.com
Website

– Olympisch congrescentrum

Met bijna 5000 m² aan vergaderzalen is het congrescentrum van hotel Evenia uitermate geschikt voor grootschalige evenementen. Het hoofdauditorium biedt plaats aan maximaal 770 mensen. Je kan ook genieten van de voordelen van service van topkwaliteit!

Adres: Av. del Rieral, 55-57, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.37.09.47
E-mail: congress@eveniahotels.com
Website

– Lloret Theater

Het is niet alleen een originele locatie, doordrenkt met geschiedenis, het Lloret de Mar Theater beschikt ook over faciliteiten die geschikt zijn voor het organiseren van een bedrijfsevenement. De grote zaal, met een podium, biedt plaats aan iets meer dan 350 mensen. Je kunt ook de drie oefenruimten gebruiken. Het is de perfecte plek om je professionele evenement te organiseren!

Adres: Av. Vila de Tossa (Parc de Can Saragossa), Lloret de Mar
Tel.:+34.972.34.74.00 (receptie) / +34.972.36.18.35 (administratie)
E-mail: teatredelloret@lloret.cat
Website

Hoe organiseer je jouw conferentie of seminar

Het organiseren van een bedrijfsevenement is niet altijd eenvoudig, vooral als je het graag in het buitenland wilt houden.

Om je door de administratieve details te loodsen en je te helpen bij het kiezen van de diensten die het best bij jouw behoeften passen, heeft het Lloret Convention Bureau, professionals met een solide evenementmanagementervaring. Neem gerust contact met hen op en bezoek de website waar je waardevolle informatie vindt over de ruimtes, de diensten en de activiteiten!

Ontdek de Costa Brava tijdens jouw volgende vakantie: boek een vakantiewoning in Lloret de Mar.

Bekijk de huurvilla’s in Lloret de Mar.