Lloret de Mar voor zaken

Ben je op zoek naar een origineel idee voor je bedrijfsseminars? Wil je iets veranderen aan traditionele bijeenkomsten en workshops in jouw bedrijf?

Heb je eraan gedacht om een professioneel evenement in Lloret de Mar te houden?

Net als Suzuki toen ze in maart 2016 hun nieuwe V 650-motor presenteerden, kan je jouw werknemers en partners trakteren op een unieke werkomgeving en jouw bedrijfscommunicatie een boost geven!

Waarom zou je Lloret kiezen voor je zakenevenement?

Met jaarlijks meer dan 200 bedrijfsevenementen, is Lloret de Mar de bestemming bij uitstek. Hier zijn vier goede redenen om personeel en partners in Lloret bij elkaar te brengen:

– Nabijheid van Girona/Barcelona: niet alleen ligt Lloret dicht bij deze twee steden en hun luchthavens, het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit Nederland!

– 115km van Perpignan: Lloret de Mar is een geheel nieuwe ervaring, slechts een uur verwijderd van de Franse grens.

– Een andere setting: organiseer zakelijke bijeenkomsten, seminars en congressen in een aangename en zonnige omgeving aan zee. Je partners zullen er dol op zijn!

– Tal van infrastructuren en activiteiten: Lloret de Mar heeft een goede reputatie op het gebied van bedrijfsevenementen dankzij de aangepaste diensten. Het Lloret Convention Bureau staat tot jouw beschikking en begeleidt bij de organisatie van jouw volgende bedrijfsevenement. Bezoek hun website.

Verbeter de samenhang tussen je teams!

Met de toenemende kracht van communicatie als een dynamische factor voor bedrijven, is het belangrijk om originele activiteiten in een ongewone omgeving te aan te bieden! Dit zou moeten helpen om partners aan te trekken en hun interesse in jouw evenement te verhogen.

Als je op zoek bent naar een originele plek voor teambuildingactiviteiten, is Lloret de Mar de perfecte bestemming! Je zult interessante activiteiten vinden die de samenhang van je teams zullen versterken buiten de dagelijkse professionele context. Om nog niet te spreken van de vele faciliteiten die geschikt zijn voor het houden van workshops en seminars.

Wanneer je deze badplaats kiest voor jouw volgende seminar of congres, geef je het personeel en partners de kans om over dingen na te denken in een nieuwe context. Deze verandering van context kan een vaardighedenversneller zijn voor jouw bedrijf.

Interne communicatiemanagers, corporate of HR: lees onze artikelen voor meer informatie over het organiseren van een professioneel evenement in Lloret.

Waar organiseer je een seminar in Lloret de Mar: infrastructuren en diensten

Teambuildingsactiviteiten in Lloret de Mar

Uitstapjes en ontspannende activiteiten tijdens een seminar

Restaurants en zakelijke avonden

Voel je jou aangetrokken tot Lloret de Mar? Wat denk je ervan om het jouw volgende vakantiebestemming te maken?

Bekijk nu meteen de huurvilla’s in Lloret.