Romantische wandelingen in Lloret de Mar

Waan je even helemaal weg van het dagelijks leven, geniet samen van jullie tijd, ontspan en maak je hoofd leeg: klinkt als een perfect plan toch?

Geniet tijdens jullie weekend of verlengd verblijf in Lloret de Mar van de prachtige Catalaanse kustlijn door een romantische wandeling te maken.

Activiteiten voor koppels in Lloret de Mar

Onder de vele activiteiten die beschikbaar zijn, is wandelen slechts een van de kleine geneugten van de Costa Brava. Er zijn verschillende bewegwijzerde routes door de stad. Geniet van het uitzicht op de zee of bewonder de pijnbomen. Hoe dan ook, je zult blij worden van deze wandelroutes!

Het is een goede manier om van de natuurlijke kant van Lloret de Mar te genieten!

Wandelingen aan zee voor jullie tweetjes

Je kunt de GR92 naar het noorden van Lloret de Mar volgen en als jullie sterke wandelaars zijn, kunnen jullie tot Tossa de Mar wandelen. Dit pad, in het Catalaans “cami de ronda” genoemd, verbond vroeger de twee vissersdorpen. Grotendeels loopt het langs de kustlijn tussen Lloret en Tossa, met een paar binnenlandse gedeelten. Je moet vertrekken vanaf het grote strand in Lloret en de borden GR92 volgen.

En als bonus kunnen jullie picknicken of een duik nemen in de kleine baaitjes langs de kust. Een onvergetelijk en romantisch moment met je wederhelft.

Richting het zuiden van de stad kun je de Santa Clotilde-tuinen te voet bereiken. Loop langs het strand in Lloret de Mar richting het strand van Fenals en ga dan verder langs de zee of door de stad tot aan Cala Treumal.

Neem een pauze en ga zwemmen in deze kleine baai die eruit ziet alsof het Caribisch gebied is. Helder water, zon en warm zand wachten jullie op. Loop door tot aan de Santa Clotilde-tuinen en geniet van een fantastisch uitzicht op zee.

Klinkt als een goed plan toch? Dus waarom boek je je romantische vakantie in Lloret de Mar dan ook niet meteen?

Bekijk de lijst met vakantiewoningen in Lloret!

Voor een romantische avond ga je naar Tossa de Mar en wandel je langs de wallen van de oude stad. Het uitzicht is fantastisch en ‘s nachts worden de rotsen en stranden verlicht en bieden ze een geweldige show!