Teambuildingactiviteiten in Lloret de Mar

Wil je jouw teams versterken en banden smeden binnen je bedrijf? Teambuilding bestaat uit het creëren en versterken van de teamgeest van een bedrijf met gevarieerde, leuke en educatieve activiteiten. Deze techniek vergemakkelijkt crisisbeheersing en versterkt het moreel van de werknemer.

In Lloret de Mar zijn er veel activiteiten die geschikt zijn voor teambuilding. Afhankelijk van wat je wilt bereiken met jouw team en de vaardigheden die je wilt ontwikkelen, vind je activiteiten die het best bij jouw personeel passen!

Strategie en samenwerking

Paintball:
georganiseerd in teamverband, is hier strategie vereist om de “strijd” tegen het concurrerende team  te winnen. Adrenaline, een andere omgeving én veel plezier staan op de agenda van deze outdoor-activiteit. Om het spel te winnen, moet je risico’s nemen, je teamgenoten kennen en goed samenwerken.

Pirate Adventure Kayak:
vind je innerlijke piraat en ga op zoek naar een verborgen schat! In een kajak en als een team combineert deze fysieke activiteit strategie en ontspanning – en dat allemaal in een fantastische omgeving!

Lloret Treasure Hunt:
ga op schattenjacht door de straten van Lloret! Het is een goede manier om de stad te ontdekken en de teamgeest onder je personeel te versterken. Vertrek op het historische en architecturale pad van de stad!

Zelfoverwinning en avontuur

Klimparkavonturen:
bomen beklimmen op verschillende circuits met verschillende moeilijkheidsgraden is een goede manier om te experimenteren met sterke sensaties in een natuurlijke en ongewone omgeving. Deze activiteit moedigt het nemen van risico’s en zelfoverwinning aan.

Nordic walking en oriëntatieloop:
Ben je bekend met Nordic Walking? Deze sportieve vorm van wandelen is een Zweedse import en het is zowel fysiek gunstig als goed voor de coördinatie. In deze activiteit wordt het gecombineerd met een teamoriëntatieloop. Je moet samenwerken met je partners om deze uitdaging aan te gaan die zelfoverwinning, luistervaardigheid en collectieve besluitvorming stimuleert. Merk op dat de moeilijkheidsgraad kan worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Creativiteit en innovatieve geest

Front line sand resort:
moedig je medewerkers aan om in deze activiteit kastelen te bouwen in Spanje! Ze simuleren niet alleen een bedrijf, maar ze moeten ook daadwerkelijk de zandkastelen bouwen. Deze originele uitdaging stimuleert innovatie en samenhang van het team.

Om de teambuildingactiviteit te vinden die het beste bij jouw bedrijf past, neem contact op met de professionals van het Lloret Convention Bureau. Met behulp van hun advies en begeleiding, stellen ze het perfecte pakket voor jou samen.

Kies Lloret de Mar voor je volgende vakantie.

Bekijk de huizen te huur in Lloret.