Ontdekkingsexcursies en ontspannende activiteiten tijdens een seminar (Lloret de Mar)

Ben je op zoek naar leuke activiteiten en excursies in en rond Lloret voor je werknemers? Afhankelijk van jouw bedrijfstype en vereisten, het verbeteren van de interne communicatie of de dienstverlening door HR bijvoorbeeld, zijn hier verschillende ideeën voor excursies.

Laat ze het culturele en historische erfgoed van Catalonië en het natuurlijke erfgoed zien. Een betoverend uitje kan je werknemers en partners herinneringen aan een onvergetelijk seminar geven.

Een verscheidenheid aan activiteiten

Er is geen gebrek aan activiteiten in of rond Lloret de Mar! Ontdekking, delen en nieuwsgierigheid zijn enkele belangrijke eigenschappen binnen een bedrijf die kunnen worden gestimuleerd en gewaardeerd. Afhankelijk van jouw verwachtingen en het profiel van je personeel, kies je voor een programma van culturele of openluchtbezoeken. Niet te vergeten het verplichte bezoek aan Barcelona.

Stad en cultuur

Catalonië springt eruit vanwege het rijke historische en architecturale erfgoed. Maak gebruik van je seminar of conferentie om dit erfgoed met collega’s te ontdekken. Hier zijn drie ideeën voor excursies in Lloret en omgeving:

Modernistisch Lloret: je hoeft niet ver te reizen voor een cultureel uitje tijdens je zakelijke evenement. Volg een modernistische reisroute in de stad en ontdek de avonturen van de Indianos, de Catalanen die vertrokken om hun geluk te vinden in Amerika. Dit is een geschikte uitstap voor een volle agenda.

Figueras and Dali: de beroemde schilder met zijn rijke verbeeldingskracht richtte zijn eigen museumtheater op in Figueras, zijn geboorteplaats. Tijdens dit bezoek kan je de creativiteit van je medewerkers beoordelen en stimuleren. Het kan gevolgd worden door even te winkelen en een korte wandeling door de straten van de stad.

Historisch Girona: De Moorse, Joodse en Christelijke geschiedenis kwamen samen om de schitterende stad Girona te creëren. Ontdek de historische overblijfselen, wandel langs de wallen of langs de Onyar en versterk de teamsamenhang door een historisch bezoek.

Natuur

Stimuleer ontspanning en laat je medewerkers hun batterijen opladen tijdens een excursie. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van jouw behoeften en de tijd die je hebt.

Excursie langs de Catalaanse kust: Er zijn verschillende excursies op zee mogelijk vanuit Lloret de Mar. Ze zijn een goede manier om van de maritieme omgeving te genieten terwijl je de Costa Brava vanuit een andere hoek bekijkt!

Ontdek de 5 beste zeetochten die je kunt maken in Lloret de Mar.

Cap de Creus: de golven, de maanlandschappen, de oude kastelen en hermitages dragen allemaal bij tot de unieke charme van deze bestemming. Maak een wandeling in de omgeving en geniet van de zeebries op het meest oostelijke punt van Spanje.

Medes-eilanden: dit natuurlijke onderwaterreservaat ligt niet ver van l’Estartit. Bied je personeel een reis aan op een boot met een glazen bodem om de flora en fauna op de zeebodem van de Middellandse Zee te ontdekken. Dit is een goed idee als je hen bewust wilt maken van de bescherming van het milieu en als je het evenement onderdeel wilt maken van het milieubeleid van uw bedrijf.

Bergketen Cadiretes: in de buurt van Lloret de Mar biedt deze bergachtige regio geweldige wandel- en mountainbiketochten. Ontdek in het gezelschap van een gids de charme van deze landschappen met uitzicht op de zee. Let op dat een zekere fysieke fitheid vereist is voor deze activiteit.

Wat dacht je ervan om even los te gaan?

Zin om stoom af te blazen en even los te gaan? Waarom zou je geen onvergetelijke dag doorbrengen in een van de pretparken in Catalonië?

Waterworld ligt heel dicht bij Lloret en biedt veel verschillende attracties, waaronder waterattracties.

Port Aventura heet mensen van alle leeftijden welkom om te genieten van een onvergetelijke ervaring van spanning en sensatie. Het is de perfecte mogelijkheid om een dag te ontspannen met je collega’s.

Ontdek de Costa Brava tijdens je volgende vakantie: boek een huurwoning in Lloret de Mar.

Bekijk de huurvilla’s in Lloret de Mar.