Trattoria da Paolo

Trattoria da PaoloTrattoria da Paolo is een van de goede plekken om naar toe te gaan in Lloret de Mar. Wil je wat afwisseling van de Spaanse keuken, heb je zin in een pizza, of wil je simpelweg genieten van het uitzicht over de zee?

Dit Italiaanse restaurant is wat je nodig hebt!

Italië nodigt je uit in Lloret de Mar

Het is geen mythe: de zee geeft je een goede eetlust! Als je aan het eind van de dag trek hebt, wat kan er dan beter smaken dan een goede verse pasta of pizza uit de houtoven.

Trattoria da Paolo, een bedrijf dat al 15 jaar in Lloret de Mar gevestigd is, heeft een breed scala aan Italiaanse gerechten: carpaccio’s, verse pasta, of zelfs salades. En natuurlijk niet te vergeten de beroemde pizza’s! Er zijn ook originele creaties waarin Italiaanse en Spaanse smaken gecombineerd zijn, zoals carpaccio van octopus. En om het af te sluiten, kun jij een heerlijke tiramisu als dessert weerstaan?

Een ideaal restaurant voor families

Families zullen de gevarieerde kaart en de royale porties waarderen. Een ideale plek om te eten met kinderen en tieners! Het zal ook diegenen bekoren die eens wat anders willen dan de traditionele Spaanse tapas en paella’s.

Een ander pluspunt van Trattoria da Paolo: het is gunstig gelegen in Lloret de Mar. Gelegen aan de kust, aan het eind van het grote strand, biedt het restaurant een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee. Na de maaltijd kun je ervoor kiezen een korte wandeling langs het strand te maken om je eten te laten zakken. Als je met de auto komt kun je parkeren in de nabijgelegen parkeergarage van de gemeente: parkeren is echt een probleem in Lloret!

Kom je als familie naar Lloret de Mar?

Denk erover je vakantiewoning nu te boeken!

Handige informatie

Adres: Camprodon l Arrieta, 36, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.37.31.40
Website