Al Freskito

Dit is een perfect restaurant voor een familiemaaltijd! Al Freskito heeft een verscheidenheid aan gerechten en met name veel specialiteiten met als basis vis of zeevruchten.

Een rustige en gastvrije plek.

Van Chang Chen naar Freskito

Diegenen die vaak naar Lloret de Mar komen herinneren zich misschien nog dat op de plaats waar Al Freskito zit, vroeger een Chinees restaurant zat. Het overgebleven beeld van dit vergane tijdperk: een oriëntaalse poort bij de ingang van het restaurant. Al is de locatie nog steeds hetzelfde, weg van drukte van de stad, de keuken is zeker veranderd.

Al Freskito is een restaurant in Lloret de Mar dat geprezen wordt voor de kwaliteit van de vis en de producten in het algemeen. Het trekt daarom veel gasten, zowel toeristen als plaatselijke bewoners.

Een goed zeevruchten- en visrestaurant

Zoals bij veel restaurants in Lloret de Mar, biedt de kaart een verscheidenheid van gerechten: gegrild vlees, met name grote stukken rundvlees, salades, paella’s of “arros negre”, rijst bereid met inktvisinkt en zeevruchten. Dé specialiteiten van het huis zijn absoluut zeevruchten en vis. Je kunt veel soorten gegrilde vis, op verschillende wijze geserveerde mosselen of zelfs een grote mariscada (schaal met gegrilde zeevruchten) krijgen.

En als klap op de vuurpijl kun je je maaltijd afsluiten met een zelfgemaakt dessert. Onder de heerlijkheden die aangeboden worden is de traditionele crema catalana moeilijk te weerstaan!

Ik weet niet of het je al verteld is, maar “Al Freskito” betekend “hier waar alles vers is” in het Spaans…

Een uitstekende plek in Lloret de Mar!

Voor een onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava,

Boek een villa in Lloret de Mar

Handige informatie

Adres: Senia del Barral, 64, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.63.11